Haker 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Treba da presvucem zadnje sediste od mog Triumpha! Interesuje me gde mogu da nadjem slican material ili cak i isti u okolini Novog Sada? Mogu i ostali gradovi ali NS mi je najblizi, mozda ima vec negde na forumu tema o ovome ali nisam nista nasao? Evo kako izgleda: http://prntscr.com/17a1ni Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se ovom coveku i verujem bices vise nego zadovoljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali meni treba prodavnica sa materialom a ne covek koji presvlaci Za 50e kolko on od prilike uzima kupicu komplet novo sediste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U N. Sadu ima jedna radnja, u Masarikovoj ulici. Kad ideš iz Bečeja, ideš temerinskom ulicom skoro do samog centra. Kad prođeš raskrsnicu sa Kisačkom imaš jednu veću raskrsnicu ( Miletićeva ulica ), potom dolazi Novosadsko pozorište, pa Slovačka evangelistička crkva. Odmah iza crkve skreneš desno, i posle 20 - tak metara na jednoj ajnfort kapiji piše ime firme i ispod ( pribor za obućare, skajevi . . . ) . Tu možeš pogledati dal ćeš naći to što tražiš. Mogu sutra proći pa da ti javim tačno ime firme i adresu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Titika +381638361702 u NS. Posle temerinskog mosta, posle kanala, prva levo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala vam na odgovorima znam gde se nalaze ta dva mesta u ns-u pa cu da pogledam sta imaju u ponudi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kod Nestora u NS Masarikova neas bas veliki izbor, ali mi kupujemo blizu riblje pijace u specijalizovanoj radnji za jahte i camce. Imaju odlicnog materijala i cene su oko 15-20 evra za 1500x1000cm. Neznam kako se zove ulica ali nabavicu broj tel. uvece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nadjem ime prodavnice i telefon, ali ulica se zove Djordja Rajkovica jedna mala ulicica paralelna sa Kosovskom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...