KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 8, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 8, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan DAN SEDMI Son je ukucao rute koje su jedinstvene, mislim da ih je on vec prosao, tako da nam nagovestava sta nas ceka na putu do Ankone. Priroda je prelepa, vinogradi, vile itd. Sta reci sem ko ima mi=ogucnost mora da prodje tim rutama. U razgovoru sa Italijanima shvatamo da masa njih nikada nije proslatuda jer koriste auto stradu. Pa o.k komese zuri nemam nisat protiv, ali ko ima vremena moze i ovuda. u Ankoni moramo da budemo bar dva sata predu ukrcavanje pa zurimo, malo sam iznenadjen da po tim Italkijanskim selima ipak morate da imare sitan novac u papiru, jer automatske pumpe primaju apoene od 5e, 120e i 20e, a kusur ne vracaju Ankoni se priblizavamo, i dolazimo da kupimo karte. Na netu smo proverili cenu, mali motor 24e, karta 40e...kad ono tamo-medjutim Karta jeste 40e, ali je cena zamali motor 33e...o.k. uvecano za 9e...ali na to ide i taksa od 27e 15 za motor, i 12 za putnika, znaci karta nas izlazi 88e. Lepa cena za spavanje na Deku Trajekta u vreci za spavanje... Ali sta je tu je, ukrcavamo se vezuju nam motore i odlazimo na zasluzen odmor. Sledeci dan nas ocekuje Split-Ploce-Mostar-Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora dokle su stigli! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fotke iz Toskane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 8, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan cekajmalo daodmorim, nemam ni jedan od dva amortizra, vozim pazljivo koliko mogu, mora neko pivo da se popije, bilo cupavo oko Konica sreca tri trake na putu pa je imalo gde da se produzi putanja srecom bez posledica... tako da po povratku u Bgd, trazim sponzora za oba amortizera, da bi Grcka mogla da se sprema polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 10, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan DAN OSMI pre toga jos po neka fotka... 07h, Trajekt pristaje u Split, izalzimo, pasoska kontrola. marju je pukla rucica kvacila, dan ranije smo na Fejsu ostavili poruku Splitskoj vespa ekipi da nam se javi ako imaju zamesku. Javljaju se i resavamo problem rucice za 5 min. Hvala velika ne brzini i pomoci. Nastavljamo voznju Makarskom rivijerom, zadrzavamo se u Tucepima. Rucak, kupanje, ma ostali bi mi i duze ali moramo dalje ka Plocama. Na raskrsnici kod Ploca, Son i Marko Markovic, da bi stio pre stigli u Sarajevo i pripremili apartman za nas, odlaze direktno za Sarajevo putem preko Medjugorja i Mostara. Mi nastavljamo ka Metkovicu i dolinom Neretve stizemo u Mostar. Nezaobilazan obilazak starog mosta. P{osto sam jedno vreme ziveo u Mostaru, uzimam ulogu vodica i pravimo lep krug po centru i starom mostu. Cevape naravno nismo preskocili. Krecemo ka Sarajevu. Stizemo u Sarajevo i smestamo se u apartman u centru grada. Ja sam ujutru zamolio kolege da ranije krenem jer mi amortizeri ne rade, krecem ka Tuzli, u Tuizli mala pauza i onda pravac Bijeljina gde je ekipa BJB Maxi Scooter kluba. Nalazim se sa njima. U stalnom kontaktu sam sa ostatkom ekipe koja kasni zbog pucanja jedne gume, ali dolaze na granicu i prelaze u Srbiju. Ja sam uveliko sa BJB Maxi Scooter klubom u Beogradu. Primili su me na voznju sa njima, nije im ni smetala moja max. brzina od 90km/h tako da veliko hvala jos jedanput. To bi bilo to, 2.600km za 9 dana. Prelepa priroda, uopste treba videti stvarno. Sada cekam da objedinimo fotke hronoloski pa da okacim lagano izabrane jer sam Vam ostao duzan to. Video se radi, nadam se da ce biti gotov i on uskoro. Pozdrav Dejan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Jun 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ja da ti odgovorim u ime MSC-a... Bila nam je čast dočekati te i otpratiti do Bg-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Jun 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ајмо, слике чекамо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 18, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak ispred kafe Biblioteke Beograd Negde na pola puta do Zagreba a onda se naoblacilo i to lepo sledi oblacenje kisnih odela i stigosmo na prvo odrediste Zagreb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 18, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan Zagreb-Rijeka-Opatija-Trst ovo je u Opatiji, gde su nas sacekale kolege iz Vespa kluba Rijeka i Vespa kluba Slovenija Trst Krecemo dalje ka Modeni gde nas docekuje ekipa lokalnog Vespa kluba iz Modene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 18, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ujutru nam savetuju da moramo da piosetimo privatan muzej Maseratija koji je inace otkupio u celosti jedan od vlasnika kompanije Panini-radili slicice i figurice, bice ponzato starijim generacijama Nastavljamo dalje...VozimoSvuda Stizemo i na glavno odrediste Muzej Piaggio u Pontaderi Sonova Vespa...sa kojom je obisao svet i naravno WRE nalepnica na Sonovoj Vespi...VozimoSvuda posle posete Muzeju, domacini nas vode u Fabriku, velika cast za nas, jer do sada u Fabriku je ulaz bio dozvioljen samo zaposlenima i serviserima iz dilerske mreze...zamoljeni smo da ne fotografisemo unutar iste, jer ce nam pokazati proizvodnu liniju svih modela Vespi, pa i nove Vespe koja se sklapa i pocinje da se prodaje za par meseci u svetu. Rucka sa domacinima iz Piaggio Grupe, i dalje odlazak ko Italijanskog Vesparosa Gianluce koji je jedan od poznatijih u Italiji, on se nalazi nekih 20km severno od Pize. zatim pravac Piza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 18, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo i Firenca Jurimo ka Ankoni da uhvatimo Trajekt za Split pa Split-Mostar-Sarajevo na polasku iz Sarajeva ka Beogradu, puce guma, ali nije to nista odma se zamenila i nastavlja se put kuce. Filip makedonac, ce ostati u Bgd jedan dan, pa nastavlja ka Skoplju sutradan. Toliko za sada od ekipe VozimoSvuda pozdrav Dejan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 1, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan VIDEO https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XYJVKmsCrA0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...