lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @ winger : Akumulator (zelatinska baterija) je sasvim dobar. Isto se ponasa u voznji (sa dugim/kratkim svetlima) i kad radi na stenderu ispod prozora (bez svetala). Dihtung jos nisam proveravao, nikako da ulovim malo vremena, valjda cu sad za vikend. Takodje cu dici ler pa da vidimo... @ GILE84 - Zadnji deo izgleda primamljivo. Hardtail? Gde da nadjem takav rezervoar? Izbacujes li prednji dobos? Kako resavas filter za vazduh? Samo nastavi sa slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, lepo ti ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gile... Par pitanja: -Jel' ram Jawin(prepravljan) ili...? -Od cega je rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,jedva cekam nastavak,koliko vidim to je od jawe 175 rezervoar? Inace,ja sam isekao ram i sad ga radimo kod jednog drugara limara,do sl vikenda bi trebalo da ga zavrsim.Treba prvo da idem kod Baneta po zadnji tocak i rezervoar. slika nema dok ne povarim i ofarbam ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste javin ram i rezervoar. malo je drukcije to sve bilo zamisljeno trebao je da ide cofin tank i springerka ali zbog nedostka "vremena" malo ce da saceka. tako da ce moja "stara" javka da bude donator za rezervoar, korman, vile i tocak 21" a za nju imam neke druge planove. Posto mi se jako svidjaju cafe racer-i to je sledeci poduhvat i trebalo bi da izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako mu dobro stoje rezone, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze biti dobra 'vako razroka!? ??? ;D Stavis 2 u jedan sa veljikom rezonom i ima sve alarme po komsiluku da palis. ;D ;D Bravo Gile i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas mocno izgleda :D cvaja ne moze pravilno da radi sa izduvom 2 u 1 svaki cilindar mora da ima svoj izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne moze. Vozio sam i ja to, ali sigurno moze nekako da se sredi da bas ne izgleda ovako. ??? Mogli bi 2-2 a da izgleda kao jedan. Bilo bi prilicno lepo. Da se rezona presece na pola, ugradi pregrada i ponovo spoji na dve lule. Da samo izgleda kao 2 u 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vratolomije su moguce i na Jawi (ne samo u snu) : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je najsira guma koja moze na 16-icu od jawe 175? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Alo Flojde, sta je sa tobom - ne javljas se, kako idu radovi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne cuje od brusilice kad mu zvoni komp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan JawaManijaci ! ( i ja sam bio dugo vremena ) S R E T N A V A M N O V A G O D I N A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Колеге! Jawа - Манијаци! Браћо по Jawи! Желим Вам срећну нову годину, пуно нових километара и сезону без проблема!!! Срећно!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 31, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao bivsi vlasnik ove cuvene marke motocikla zelim vam puno srece, zdravlja i mnogo-mnogo kilometara u 2009-oj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan + jeftinog ruskog benzina i kuvajtskog ulja, boljeg domaceg asvalta, razumnih saobracajaca i kulturnih vozaca ! Srecna Nova 2009 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 31, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sretna nova godina !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina svima. Ovih danas samo nesto slavimo,pa sam na jawu i zaboravio a i nisam bas bio u stanju da radim Ram je napred povaren,ukupna duzina motora povecana za oko 120mm ,ovih dana ce biti zavrsen i zadnji kraj,pa ce biti i slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po "mesavini" SRECNA NOVA GODINA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika za ljubitelje Jawe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...