Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bice veceras jos slika sad su mi masne ruke :D samo pravim pauzu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U koju boju ide ostatak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 4, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A sto farbate cetkom?? Pa valjda ima neki auto sprej?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ostatak ce biti crn Pa cetka i ova farba su nam bili pri ruci ;D imam inace i kompresor,to cu kad budem moj ram farbao sve lepo.. uspeo sam medju delovima koje sam dobio uz moju javu da nadjem cepove prednjih vila i jos neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom trebaju delovi za jawu ts 350 nek se javi imam jednu rasturenu komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba nosac cetkica za ts.odakle ste? Zahvaljujuci Banetu sada imamo sve delove za toticu.Bane hvala mnogo evo jedna slicica ovako ce da stoji korman samo ne vezan zicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Q Floyd, kad ce slike tvoje Jawe, obeco si pre neki dan da ces ih uvece postaviti pa nista ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To sam mislio na ovu,moja je u rumenci,i nadam se u nedelju da cu da radim. Sad sam bolestan,i trebalo bi da lezim a ja sklapam toticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 6, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolest ne traba da te sprecava u radovima oko motora. Nerado gledam da ste izbacili iz funkcije prednju buru sa farom, kormanom i kilometar satom. ??? Nekima je to najruzniji, a meni najlepsi deo na starim Jawama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj deo bas ruzan,i nekako visak delova.A i nije nam bilo kompletno Po meni bi uz jednu ovakvu prepravku(crveno na slici) ovaj motor bio super. E da,postoje sanse da i ja postanem vlasnik jedne ovakve jaworke u fabrickom stanju Ovi delovi se jos farbaju montirao sam ih cisto da vidim kako ce da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 6, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su hvala Bogu razliciti, pa tako nastaju i razliciti motocikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde kakve su one dve plave cevi ispred zadnjih amortizera?? To mi nesto nije jasno, jel' to samo privremeno (mada ih nebi ofarbali) ili to tako stoji...Ako stojikako onda radi zadnja viljuska i amortizeri ??? Nista mi nije jasno...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ PICASOO MZ Nosaci auspuha i zadnjih fuzastera ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da,i nisu pricvrscene dole za viljusku nego sa njene spoljne strane su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa zo... Vidis to nisam znao Hvala na objasnjenjima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje kompletno i montirano masina u ramu. Cekam da drugar donese diht masu pa cemo,nadam se ,veceras probati da upalimo masinu ili bar da dobijem struju na svecici. E da, na koliko se steluje struja? Bane mi je rekao al nisam siguran da sam dobro zapamtio. Evo da i moje sveske necemu sluze : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Javila se varnica :D losa al kakav je akumulator ja sam zadovoljan al kad sam okreno plocicu sa platinama. Sad mi nista nije jasno. Kad plocica normalno stoji breg mi otvara platine u donjoj mrtvoj tacci evo slike da vidite o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan UPALILA :D :D :D :D :D :D :D :D na 10-ak kurblanja ne mogu da opisem koliko sam srecan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Бака се јавила! Свака част!!! Драго ми је, само напред! Приводите радове крају? Колико посла је остало? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alen261 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica- BG- Prijavi odgovor kao problematičan floyd svaka cast!!!! mi na zalost necemo izgldea uspeti upaliti jawu,jer je ortak zauzet,te ne planira da je radi,a ja sam nemogu,i nemam toliko vremena,tako da je sve ono komplet na prodaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto malo je ostalo,sutra cemo je provozati nadam se,paljenje mi i dalje nije jasno,i koliko da odvrnem sraf za stelovanje smese? Sad sam uradio instalaciju evo i slika, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vidite gde sam stavio prekidac za kontakt slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je opšta Jawa tema. Floyde kad stigneš postavi fotografije i tekst u novoj temi a ovde nam ostavi link. Dobiće ovo mesto previše strana pa će se sve vredno izgubiti u masi što je šteta. Za takve radove treba otvoriti temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan narode ja sam upravo zavrsio jednu ts 350 ali mi je ostala komleta jedna u delovima pa ako kome sta zakuka tu sam.........Nego interesuje me da li neko moze da mi kaze da li valja i sme da se peskira rezervoar?radio bi to sa jos nekim delovima pa me interesuje prvenstveno rezervoar........ako neko ima oklope za jawu nek se jawi. evo linka gde jawa ujeda:http://www.youtube.com/watch?v=XT8Nt6vWIyA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...