wuradosan 19 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, hvala Ako bog da na prolece ovaj forum ce krasiti jedna bela lepotica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Skini karb i izvadi plovak. Ocisti lonce proveri da li igla dobro zatvara dovod.... meni je to bio problem. Igla nije lepo zatvarala i gusio ga visak goriva. to ces videti najbolje da li ima goriva ispod karba. Mada ako masina nije dugo vozena postoji mogucnost da je semering los, pa da vuce fals vazduh. nalazi se ispod paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 4, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ne gine generalka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 4, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan @karbi .. Da nisi slucajno ti onaj sa youtuba sa belom Jawom 175? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 5, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Da ja skinem ceo agregat pa da ga rastavim i sastavim ponovo sa novim delovima...kako budem umeo ...sad vidim da mi curi negde gorivo...imam par fleka od goriva ispod mašine i duž te šipke gde leži motor, čak i ispod zadnje gume... Ima li ko ideju koliko bi me koštalo da zamenim sve te ležajeve, dihtunge, semeringe? Imam nove lamele menjača ili kako se već zove (znam da ide 5 kom) i šta još ima da se promeni od potrošne rekvizite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 5, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zakljucio da je sinoc padala kisa i nabijala u garazu, moguce je da se voda cedi a ne gorivo, pomerio sam motor dublje i na suvo pa cu videti sada da li curi ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 5, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan @karbi .. Da nisi slucajno ti onaj sa youtuba sa belom Jawom 175? jesam. to je bio moj Cz. lezajevi radilice oko 5-6e p komadu. Ima ih tri komada. i jos dva u menjacu.imas dva semeringa. jedan ispod paljenja i jedan kod lancanika. karike 1.5e kom, remont radilice oko 40e(ukoliko treba). A dihtunge pokusaj da nadjes kod Mikija Jawe ili Zorana iz N.Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 5, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je ...zaljubio sam se u njega i resio i moj da farbam u belo! Ne zameri ali izgleda kao Monika Beluci...a ko ne bi nju zeleo za sebe ... Znaci to je sve sto mi treba za generalku? Kako da znam da li radilici treba remont? Jel ima neki spec alat za rasklapanje pojedinih delova ili mogu rasklopiti motor sa svakodnevnim garaznim kljucevima, i koliko je komplikovano posle sve spojiti? Prvi put cu pokusati ovako nesto pa me je malo panika da ne sjebem jos vise ...ima da napisem prilog kao ovi putopise...otprilike toliko je i ovo za mene avantura P.S. Miki jawa i Zoran jel im znas nadimke sa foruma? Mada mislim da mislis na Zorana sa Klise, neko od drugara mi je rekao da on ima delove za Jawe, MZe....cak ga ima i na kupindu mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 5, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ima sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , od nedavno sam vlasnik Jawe 350ts 88 godiste .Mali broj kilometara je iza nje .Dug niz godina ne vozena , paljena s vremena na vreme .Sve u svemu samo stanje motora i svih pratecih elemenata je odlicno .Suva ko barut prekrivena prasinom .Bez curenja ulja i slicno .Prilikom skidanja filtera fazduha vidim da je zadnja viljuska na delu gde se spaja sa ramom povrsinski korozirala .A razlog je procureo akomulator cija je kiselina nagrizla farbu .A i sam kvalitet fabrickog farbanja nije bas i neki te iz tog razloga resim da komplet ram sa svim elementima koji su u crnoj boji ocistim do metala i iznovo ofarbam .Na pola sam tog posla .Jedina nedoumica je koju farbu za to odabrati . Dosta vas je kroz taj deo prolazilo . Kakva su vam iskustva kada su farbe za taj deo posla u pitanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 6, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 6, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Hvala hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 7, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima desnu deklu, tj desnu polovinu motora gde se montira bombina od modela 175/450 (hteo bih da vtatim original paljenje. Prilikom montiranja magnetnog paljenja majstor je izlomio original drzace...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan treba ti desna strana bloka.... moracu da pogledam. mozda imam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko levi zatezac zadnjeg tocka i rucicu kvacila za Jawu 350 ts . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 11, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Mikijem Jawa-om. Imaš pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 11, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Vidim stalno pominjete Milija Jawa, jel on iz Ratkova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 11, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Vidim stalno pominjete Milija Jawa, jel on iz Ratkova? Da iz Ratkova je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex023 3 Napisano Octobar 11, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko STHILOVO ulje za mesavinu od 1l sto se prodaje na limundu po ceni od 499 dinara . Pise da je ulje orginalno ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ali nisam ga jos koristio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Octobar 12, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Original falsifikata samo je bure proizvedeno u kini.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će vam Stihl ulje? Sipaj bilo koji dvotaktol 4% i nemoj da brineš za motor...Jawe nisu zahtevne po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da vam javim da sam pre mesec dana imao žešći pad s lepotice ☺ Živ sam, zdrav sam,Vape i dalje radi. Oštećenja,pa cela leva strana,far i upredena prednja vila. Ako neko ima nešto od delova neka se javi, spreman za dogovor. Znači, staklo fara amortizer prednji a može i trougao. Hvala svima i bezbedne kilometre želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Cenovno je bilo isto placeno ko da sam kupio nisovo mineralno ili dinarino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 15, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da vam javim da sam pre mesec dana imao žešći pad s lepotice ☺ Živ sam, zdrav sam,Vape i dalje radi. Oštećenja,pa cela leva strana,far i upredena prednja vila. Ako neko ima nešto od delova neka se javi, spreman za dogovor. Znači, staklo fara amortizer prednji a može i trougao. Hvala svima i bezbedne kilometre želim. Šta se desilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...