Pablo 2338 Napisano Maj 15, 2005 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, narode! Evo nekih slika sa moto skupa u Kragujevcu... Grupa Nislija sa kojima sam se vozio od skretanja sa autoputa do mesta gde se odrzavao skup. Pozdrav momci! Evo slike Triumph-a, za Malog Cacu Pogled na jos uvek prazno mesto ispred bine... ukljucujuci i binu... Pogled sa druge strane Susret sa nasim forumasima - Easy Rider, Paunrossi i moja malenkost Pablo... Kasnije su na skup dosli i NeshaTL, IgorXT i JasminkoVIR, ali sam ja vec morao da brisem dalje, prema Krusevcu... Pozdrav, ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 15, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan :?: Smederevo il' Kragujevac pitanje je sad :klackalica: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Maj 16, 2005 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestiji, ispravljen je naslov.. :wink: Kao što reèe Ivan popodne smo stigli IgorXT, JasminkoVIR i ja. Bili smo do Trstenika pa smo u KG stigli tek oko 16h. Mesto gde se održava skup je mnogo lepo (za one koji nisu bili), malo izvan grada ali dovoljno blizu da se za 5min. stigne do nekoliko kafiæa. Bilo je mnogo motorista a hrabriji su (i pored opasnosti od kiše) ostali da spavaju. Svaka èast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Maj 16, 2005 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo mejla koji smo dobili na bjbikers@verat.net: Pozdrav, Pablo. Bilo je extra , sazidan je i MB zid (prazne gajbice),mnogo motora ,mozda i najveci skup u Srbiji da ne preteram ali oko 1500 mozda cak i 2000 .Bice snimak na nekoj od nasih tv ,pa cu da iskopam cd POZDRAV KOSKA Evo slika koje nam je Koska poslao: Pozdrav, drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 26 Napisano Maj 18, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode, bio i ja u KG super mesto i dosta motora. Slika nema jerbo nismo poneli tehniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Maj 27, 2005 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan a mene niko nespominje :x i ja sam vidjen na tom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni cini ili je ovo moja paklena masina koja je tada bila na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo Mike na srednjoj slici sa cerkom Sanjom na BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Posto mislim da je previse rano za novu temu postavicu ovu reklamu ovde: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ce dodjem bre, jesam li Batocinac il' nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Jun 8, 2006 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ce dodjem bre' date=' jesam li Batocinac il' nisam [/quote'] Eh, pitanje je sad... Il je bilo pre par nedelja :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu svakako doci. To mi je bio mozda cak i najbolji skup koji sam posetio prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu svakako doci.To mi je bio mozda cak i najbolji skup koji sam posetio prosle godine. Hvala na pohvali! Svi ste dobro dosli! Zbog ne razumevanja sa vlasnikom predhodne lokacije bili smo primorani da istu zamenimo novom. Trudicemo se da Vas ne izneverimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...