cormoran 173 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov i kaze,auto do 1600 kubika,nisam ni sam pametan,sta i koji,ali eto,dajte neke ponude ako ko ima nesto tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima Clio 1.2 97god beli troja vrata,nova torzija,nove gume ocuvan,veoma mali potrosac,registrovan do kraja godine Planirao sam da ga cenima 1300eur a da ga prodam za 1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku na pp ako imas,da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti u ponedeljak,sutra sam na voznji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika sa velikim zakasnjenjem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan punude uzete u razmatranje,iskreno cekam da mi se javi lik za punta 2,ako ne,javljam se. Ako ima jos neko nesto- samo izvoliye,verujem da ce jos nekom koristiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Link astre koju ortak prodaje http://www.polovniautomobili.com/oglas3465263/opel_astra_f/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...