srbbenda 96 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ево да се представим.Зовем се Светозар,из Пожеге сам,а живим у Лучанима,однедавно сам власник КЛЕ 500. А категорију поседујем од 1994. године,а у војсци сам завршио курс "Ескорта"(моторизоване пратње важних личности). На БМВ-у Р75/6 сам прешао већину путева у Србији.Био сам и извођач обуке за "А" категорију у Краљеву у Рибници. Поздрав! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево човјека са искусвтом од кога може свашта да се чује и научи Родно мјесто ти је баш лијепо мјесто. Предивни рељефи... Ни људима није мане; истина, жене јесу мало лукаве, али добро; све је ствар договора Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...