Loshmi82 349 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te cudi ako je to pandurski auto Sumnjam...pandurski su uglavnom teget boje i mozda po neka bela sa ratkapnama... Bar one koje sam do sada ja vidjao... Ima i drugih boja, pa i ove Moguce....ja nisam vidjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Covece, pa to je centar grada, imas kamere na svakom cosku, na semaforima, prodavnicama, po skupstini, posti... na sto mesta, potrudi se malo da dodjes do tih snimaka, dok jos nisu obrisani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nije tesko biti fin. Mene je covek na sred raskrsnice kod usca fizicki napao, ja odem u policiju sa tablicama i opisom a oni mi traze lekarski pregled. Kakav lekarski pregled kad nemam ni crvenilo na sebi. Dakle neko moze da vas napadne, pored svih kamera i svedoka i ako vam je koza takva da se tesko modri, ispusili ste ga? Da, tako je. I onda ostaje samo jedna opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Covece, pa to je centar grada, imas kamere na svakom cosku, na semaforima, prodavnicama, po skupstini, posti... na sto mesta, potrudi se malo da dodjes do tih snimaka, dok jos nisu obrisani. Sumnjam da to tako funkcioniše. Dolazio sam u policiju sa direktnim dokazima i oni ništa nisu uradili po tom pitanju. Kao što sam ranije naveo ima čak i situacija gde policija štiti sebe pa onda podvale izveštaje i slično. Nije tesko biti fin.Mene je covek na sred raskrsnice kod usca fizicki napao, ja odem u policiju sa tablicama i opisom a oni mi traze lekarski pregled. Kakav lekarski pregled kad nemam ni crvenilo na sebi. Dakle neko moze da vas napadne, pored svih kamera i svedoka i ako vam je koza takva da se tesko modri, ispusili ste ga? Da, tako je. I onda ostaje samo jedna opcija. Nešto tipa Fight Club? I kao dokaz i kao opcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te cudi ako je to pandurski auto Sumnjam...pandurski su uglavnom teget boje i mozda po neka bela sa ratkapnama... Bar one koje sam do sada ja vidjao... Ima i drugih boja, pa i ove Ti si se bas nameracio na policiju, cesce voze drugi takva kola nego policija !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan Uz to, zaboravih, sta se sekiras za tablice, policajac ih je sigurno zapazio i zapamtio. Uz to ima i kamera po Beogradu, snimila ga je vec neka, naci ce ga, a tvoje je samo posle da ga oderes sa advokatom. Krajnji bezobrazluk sta pojedinci za volanom sebi daju za pravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 14, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mu glavu odšrafio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nešto tipa Fight Club? I kao dokaz i kao opcija? Ma krenuo da popijem pice sa devojkom, da proslavim neke ispite sto sam polozio i neko tele se tu naslo. Nisam hteo da se bijem OVOG PUTA i eto izvukoh deblji kraj. Svuda neka agresija, kenja mi se od ovog saobracaja. Treba covek da nosi sa sobom oruzje na vidnom mestu cisto da ga niko ne bi dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mu glavu odšrafio. I ja ali mislim da će ga više boleti da pešači i plaća kaznu Uz to, zaboravih, sta se sekiras za tablice, policajac ih je sigurno zapazio i zapamtio. Uz to ima i kamera po Beogradu, snimila ga je vec neka, naci ce ga, a tvoje je samo posle da ga oderes sa advokatom. Krajnji bezobrazluk sta pojedinci za volanom sebi daju za pravo !!! U trenutku kada sam skapirao da lik beži i obavestio policajca, ja sam zapazio tablicu nešto tipa BG402-OV dok je policajac zapamtio BG683-OV pa sam proceni Takođe sam obratio pažnju na saobraćajne kamere kod skupštine i to svako može sam da se uveri da one uopšte ne snimaju saobraćaj već isključivo služe da se snimaju okolne zgrade radi bezbednosti osoba koje ulaze u tu skupštinu Ma krenuo da popijem pice sa devojkom, da proslavim neke ispite sto sam polozio i neko tele se tu naslo. Nisam hteo da se bijem OVOG PUTA i eto izvukoh deblji kraj. Svuda neka agresija, kenja mi se od ovog saobracaja. Treba covek da nosi sa sobom oruzje na vidnom mestu cisto da ga niko ne bi dirao. Nije ni to rešenje. Treba ih sve deportovati na neko ostrvo pa neka tamo dokazuju jedni na drugima to što imaju da dokazuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 14, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, oni će to morati da teraju po službenoj dužnosti. Znači, da ga pronađu, privedu itd, itd. To što je taj napravio je ozbiljno krivično delo (bez obzira što na motoru nema štete i što ti nemaš fizička oštećenja, hvala Bogu) - znači to nije prekršaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Slicnu situaciju je imao moj drug, samo sto je on propisno stajao i cekao ukljucenje dok ga nije neki "gospodin" pogurao cime je momku stvarno prilikom udarca vrat povredjen. Covek izasao iz kola i napao ga "sta stojis kada nema nikoga" (ne kapira cilac sta znaci STOP) a drug obisao motor, video da nije nista i ajd' rukuju se oni i nikom nista, da bi posle par sati njemu vrat otekao i predelu 2 prsljena koji su se "nagnjecili". Posto nije zvao pandure, nije zapisao registraciju (crni punto-retkost ) morao je da ide na terapije + nije dobio ni dinar od osiguranja za povredu nastalu u saobracajnoj nezgodi koju nije izazvao + i dan danas ima problema sa vratom zbog toga. Kaze to je trajalo 10ak minuta dok su se "prepirali" i vrat ga izgleda od adrenalina nije boleo tada... Lekcija naucena, u vecini slucajeva (ne bas uvek-ne treba biti necovek prema svakome) ako NISI kriv ZOVI pandure, ko zna zasto je to dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, oni će to morati da teraju po službenoj dužnosti. Znači, da ga pronađu, privedu itd, itd. To što je taj napravio je ozbiljno krivično delo (bez obzira što na motoru nema štete i što ti nemaš fizička oštećenja, hvala Bogu) - znači to nije prekršaj. Nadam se da je tako Slicnu situaciju je imao moj drug, samo sto je on propisno stajao i cekao ukljucenje dok ga nije neki "gospodin" pogurao cime je momku stvarno prilikom udarca vrat povredjen. Covek izasao iz kola i napao ga "sta stojis kada nema nikoga" (ne kapira cilac sta znaci STOP) a drug obisao motor, video da nije nista i ajd' rukuju se oni i nikom nista, da bi posle par sati njemu vrat otekao i predelu 2 prsljena koji su se "nagnjecili". Posto nije zvao pandure, nije zapisao registraciju (crni punto-retkost ) morao je da ide na terapije + nije dobio ni dinar od osiguranja za povredu nastalu u saobracajnoj nezgodi koju nije izazvao + i dan danas ima problema sa vratom zbog toga. Kaze to je trajalo 10ak minuta dok su se "prepirali" i vrat ga izgleda od adrenalina nije boleo tada... Lekcija naucena, u vecini slucajeva (ne bas uvek-ne treba biti necovek prema svakome) ako NISI kriv ZOVI pandure, ko zna zasto je to dobro... Upravo vođen njegovim bezobrazlukom i takvim razmišljanjem sam pristao da se pravi uviđaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan ... evo recimo jos par stavki onako amaterski :bezanje sa mesta udesa i ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti(posto vam je pandur rekao da se isklucite a on zbrisao) mada ovo poslednje zavisi i od pandura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 14, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi batalite kerove, ako nema štete ili povreda ništa neće uraditi. Ovde je jasno da je slučaj bio zatvore i pre nego što su ga otvorili. Ovakvi nesporazumi se rešavaju smireno, lepo pratiš auto, kada stane ili ide sporo a ti imaš gde da se provučeš lepo čoveku napraviš pripremu za novi retrovizor i gotovo. Ako imaš rukavice sa ojačanjima ili jaknu sa protektorima - ručno, a ako ne - nožno i gotova stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 14, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Druze, motor je dobro a ti jos bolje i zato batali kretena sto se tvoje potere tice... vec ce taj naleteti negde nekom a gotovo sam siguran da je u pitanju pandur. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 14, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lako je biti budala...zaboravi slucaj,i teraj dalje...big deal... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan [ ja sam zapazio tablicu nešto tipa BG402-OV dok je policajac zapamtio BG683-OV pa sam proceni Win of the week @sashac Jeste Big Deal ali u pravu ste Mikulanac i ti. Bugsy ako si ga iskulirao na licu mesta, gde mnogi od nas ne bi mogli da se suzdrze, za@ebi cimanje. Jasno je svima da je saobracaj postao kaubojština odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi batalite kerove, ako nema štete ili povreda ništa neće uraditi. Ovde je jasno da je slučaj bio zatvore i pre nego što su ga otvorili. Ovakvi nesporazumi se rešavaju smireno, lepo pratiš auto, kada stane ili ide sporo a ti imaš gde da se provučeš lepo čoveku napraviš pripremu za novi retrovizor i gotovo. Ako imaš rukavice sa ojačanjima ili jaknu sa protektorima - ručno, a ako ne - nožno i gotova stvar. Pa zbog toga uz pomoć vas divnih ljudi pokušavam da dođem do informacija Druze, motor je dobro a ti jos bolje i zato batali kretena sto se tvoje potere tice... vec ce taj naleteti negde nekom a gotovo sam siguran da je u pitanju pandur. Ako svi budemo bataljivali pravdu i čekali da je drugi za nas sprovedu, onda... Lako je biti budala...zaboravi slucaj,i teraj dalje...big deal... Sada je kasno za zaboravljanje Win of the week@sashac 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan @ bugsy, kazi mi koji motor vozis, da te slucajno ne promasim kada te sretnem na ulici, zbog onog "stariji covek 45 god" :-) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 14, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Betmene nisam te prepoznao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Betmene nisam te prepoznao Sta se ti javljas, stariji covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 14, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja to Bugsy-ju, ti si se ubacio preko reda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I mene si uvredio s tim 45, stariji covek, ccc sinko nije to lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Maj 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 14, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta se bunite, pa reče Bagzi da nije reagovao jer je u pitanju bio stariji čovek. Da je bio neki mlađi ko zna šta bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...