Neki 8 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ce vreme biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima.Ekipa MK CIVIJA-JUNIORI prezadovoljna .Na kapiji dobrodoslica i svi juniori usli gratis,a veterani uz hladno pivo sacekali pasulj i defile.Vreme nam nije pravilo probleme.Jedan veeeeliki plus od MK Civija.Vidimo se i sledece godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A domacica za primer je bio moj dobri komsa I zadovoljni gosti Draki,Vatrena voda i Sekula 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Jun 1, 2013 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja dolazio kisa je padala, kapija nije radila ali sam dobio veliku dobrodoslicu od svih clanova MK MACVA Momci samo nastavite da vozite, imate ekstra kamp, dobra ste ekipa i ja ocekujem da sledce godine bude bolje i vrijeme i skup, i provod i muzika!!! Puno srece u daljem radu!! A sad malo fotografija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Da je vreme bilo bolje siguran sam da bi i poseta skupa bila bolja,ali bice bolje sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaag 32 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: VFR RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri domaćini, dobra organizacija. Malo je vrijeme bilo zajebano, ali ekipi Zoom Ridersa nije smetalo da se dobro provedemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...