Majstor Zoran 13 Napisano Decembar 26, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Tricikl Prijavi odgovor kao problematičan Akrilni barsil a moze i lepak za drvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 168 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan PERFEKTNO!!! I ja imam neku staru full face koju sam planirao da ofarbam ali nisam bio siguran u ceo postupak, pa zato nisam ni poceo da je restauriram. Ali sada kada vidim ovo tvoje remek delo - smirgla i voda u ruke i trljanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24903 Napisano Februar 21, 2014 Integrisan, 10317 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komplimentima druze! Samo strpljivo i pazljivo pripremi, nema omaske... Mozda zaboravih da napisem, gumeni keder koji ide po dnu kacige prvo zalepih crnim diht silikonom, nije se dobro pokazalo! Sintelan je resio problem, drzi i dalje kako treba... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...