Sale_XT 1006 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan I jedna s Fruske Gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 31, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Put kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Draga i ja sa jucerasnje voznje 30.03.2008 do NS prva voznja sa novim bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ti ko da se trudiš da nas izbegavaš Mi u BG a ti u SU, Kad mi u Bijeljinu a ti u NS ;D ;D ;D Neka, neka... ufatićemo te jednom nespremnog... ima da najavim neki put pa namerno ostanem u NS da te presretnem negde na ulici! ;D ;D ;D Jedna od tri omiljene sa ovogodišnjeg sajma u BG. Vi procenite zašto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Automatski portret, pre jedno 2 meseca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Druga omiljena sa istog sajma... Pošto je devojka rekla da neće da se slika sama, urednici foruma (IgorXT i Pablo) su me hrabro gurnuli da se onda slikam i ja, da pokvarim sliku. E sad, ja sam hteo da se vidi i motor... ali nije nam se dalo Treću ću pokazati na sledećoj strani jer su postavljena stroga pravila i neću da se zameram... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, idemo dalje... Ja probao kako to ide supermoto (nije lose ;D ) Ispred Njegusa morali smo da otklonimo mali kvar na legendi zvanoj Vespa PX 150 (gumi defekt) Posto zivim na moru, a vi me zbog toga mrzite evo koliko blizu sam mojim bivsim kinezom prilazio obali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Palic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije slika ni sa nekog putovanja niti je nesto lijepa a meni je draga zato sto je to prva slika mog ljubimca dok se jos furao na svica tablama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam da kazem da tada nije bio moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prva je nedje iz Plane cini mi se, a druga je ispred garaze (morao sam ovo da slikam jer sam tada, koliko mi se zurilo, od Mitrovice do Beograda isao 250 sa sve laptopom na rezervoaru i ovom groznom torbetinom :-[) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moja trenutno najdraza! Moj ljubimac je nakon sestomesecnog camovanja u radionici NAJZAD ugledao svetlost dana i izasao na drum!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par mojih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Edit by YO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove "omiljene" !!! Hitmancic dobio veceras inspiraciju pa ajd' da se fotkamo sa novom igrackom !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna od nocas ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U kakav si mafijas odje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan U kakav si mafijas odje ;D hihihi ! zajeban ! ;D tako me Hitman dozivljava ! (samo ne znam zasto) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se ubacim... Prva slika je snimljena leta 2007, 2km od granice Srbije sa Crnom Gorom kod mesta Jabuka, a na slici je Bandit devojka (Ivana) Jeli, a koliko moze da razvije... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi i sadasnji, dan kad mi je Djura oteo GS-a ! uhhh ! bas volim ova dva bajka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Drinking Mile volove on river... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dan kada je deda postao dječarac ;D ;D Vraćao sam se sa neke vožnjice i slučajno pogledam cajger (što inače ne radim iz očiglednih razloga ;D), kad ono - nov motor :o Moram iskopati negde moje fotke kada dojdem kuci, mislim da imam par pravih za ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dan kada je deda postao dječarac ;D ;D Vraćao sam se sa neke vožnjice i slučajno pogledam cajger (što inače ne radim iz očiglednih razloga ;D), kad ono - nov motor :o Moram iskopati negde moje fotke kada dojdem kuci, mislim da imam par pravih za ovu temu Vrhunski!!!! Cestitam od srca. Sjajna fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ovde da je tutnem... Mnogo mi je omiljena ;D ;D ;D Dan kada mi je stigao novi motor! 7,95€ u Louis-u pa nek crknu dušmani! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dan kada je deda postao dječarac ;D ;D Vraćao sam se sa neke vožnjice i slučajno pogledam cajger (što inače ne radim iz očiglednih razloga ;D), kad ono - nov motor :o Moram iskopati negde moje fotke kada dojdem kuci, mislim da imam par pravih za ovu temu Hmmm... ako je to R 1100 GS moraću da se predomislim! Ne sviđa mi se cajger Nije fenserica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...