Limeni 103 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 5-6h sam se vracao sa drugom zelenim kombijem iz podgorice,ispred nas negde malo pre cacka izasao je Kolega-motociklista(crveni motor starije proizvodnje-neka honda boldor ili tako nesto ako sma mogao primetiti po stop svetlu)imao je prsluk MC MANCULA cacak..posle nekih 1km voznje pomogao nam je i usporio nas,pokazao mi gde je radar sakriven u grmlju stojao..zelim da mu se zahvalim ovde,pa ako se sretnemo na nekom skupu nek mi se javi dugujem pivo!!!! inace radar bio uvucen nije se video od grmlja sakrili se za medalju niko ih ne vidi c,c,c,c,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 26, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaži gde je bio taj radar da i mi usporimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan bio je is pravca Pozege prema cacku-2,3km pre cacka...u zbunju sa leve strane :) to je jedino sto znam..... valjda se kolega javi pa objasni bolje,a pice dobija gde se sretnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano April 26, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...