miljanpravnik 5 Napisano April 21, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko naleti na istu u Pozarevcu neka javi, 064 836 17 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano April 21, 2013 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je ne prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek pogresio temu,valjda ce moderatori da je prebace tamo gde treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko naleti na istu u Pozarevcu neka javi, 064 836 17 19 Mislim da sam na par mesta čuo da je dovoljno da tablicu ubaciš u poštansko sanduče i da pošta to prosleđuje policiji koja nalazi vlasnika (isto kao i sa ličnim dokumentima) neka me neko ispravi ako grešim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...