fanky 1011 Napisano April 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima viska il mu ne treba ili . . . jer meni treba velicina L, kraca i trenutno mogu da izdvojim 5.000,00din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze imam jaknu kao novu , koznu crveno-belo-crnu , l velicina (56broj). Uzeo sam je pre 2 meseca novu, jednom obukao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih mogao da pomognem... Koliko si visok, tezak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar dainese jakna kao nova prelepa, par puta obukao,trzi 50 evra al nadam se da bi dao i za 5 crvendaca,ako te inter. mogu ti je uslikati da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tezina 85, a visina 170 i nesto, koliko sam ja do sada razumeo pase mi L velicina al opet zavisi od priozvodjaca, pa jos ako je crna uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nista od moje ponude. Srecno u potrazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si dobio poruku posto sam je slao sa telefona.Potrazi na forumu clana Lucky Vladano i resices problem garant! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare imam polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd posto meni treba malo veca valjda ti ne smeta da napisem ovde, treba mi za visinu 183-185 oko 90kg +-, a u zamenu dajem obicnu klasicnu koznu jaknu za nijansu vecu od ovih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bikeru Q samo pisi, Meni neka polovna i treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ajd posto meni treba malo veca valjda ti ne smeta da napisem ovde, treba mi za visinu 183-185 oko 90kg +-, a u zamenu dajem obicnu klasicnu koznu jaknu za nijansu vecu od ovih dimenzija. Biker Q, mozda te interesuje, imam ovu jaknu na prodaju. Mislim da bi ti velicina skroz odgovarala, samo nisam za varijantu zamene... Pozdrav. http://oglasnik.bjbikers.com/ads/cycle-spirit-0508/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ja postavim ovu moju posto je ne nosim pa da probam prvo da zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ja postavim ovu moju posto je ne nosim pa da probam prvo da zamenim. U svakom slucaju tu sam ako zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...