Vuja 36 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas volis crnu boju kad sve hoces da ofarbas u crno? Meni je ovakav prelep ! Mali OFF: Henri Ford je poznat po mnogo čemu u Ekonomiji ali mu se najveće dostignuće pripisuje da je izumeo pokretnu traku u proizvodnji i time promenio postojeći oblik kapitalizma u viši. On je verovao da Amerikanci treba da voze samo crne automobile i nije želeo da pravi drugačije. Sinovi i ostali saradnici su ga ubeđivali da postoje kola i drugih boja, Japanci su počeli da ih prave a ima ih kakvih hoćeš: crvenih, žutih, ma šta ti padne na pamet... Do zadnjeg dana života nije dozvolio da Ford pravi automobile u drugoj boji. U zlatnim godinama poslovanja Ford je kontrolisao više od 75% Američkog tržišta a zbog ovakvog pristupa nikada kasnije nije prešao 30%. Naravno, nije boja jedini razlog proboja Japanaca ali se ovaj primer u Marketingu navodi kao očigledna glupost čak i takvih ljudi, uvrteo čovek nešto sebi u glavu pa ceo svet treba da voli ono što i on. E pa tako ti je to, ako je motor onda mora da je crn. :D Crne Svinje voze crne motore, Crnac je crn, prikolica je crna, Honda je crna a i sledeći MZ će u crno, sasvim je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, jos jedan MZ u najavi u Vujinoj ergeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ubih par sati na netu i pronadjoh ove fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva cafferacer-a su interesantni...Prvi je takodje interesantan ali mi deluje nedovrseno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan a ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sta se meni svidja ovaj Flat Twin 350 !!!!!!! :o Модел BK-350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan I OVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ES wankel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :o :o Jel ima nekih podataka o ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, to je samo eksperimentaln model koji nije zavrsio u serijskoj proizvodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos dva MZ - dizela na koje sam naisao : Pre 15 - tak godina je na skup u Novom Sadu dosao neki cica " U ovakvom " MZ-u, - vozilo za invalide slicno BMW Izeti . Znam da je bio zute boje i da mi je cica rekao da je iz Backe Palanke, ili negde tu oko nje. Sad sam naisao na slike tog MZ-a na netu, al nigde ne mogu da pronadjem podatke o njemu. Zna li neko nesto o ovom tipu MZ-a ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 17, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je savrsen...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Resenje za zimu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi jako lici na ono sto Bane iz ledinaca ima? Simson 50ccm. Davno sam ga video,jako zanimljiva stvar... Njegov je u losem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bane ima Piaggio Ape car . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne to,nisu ni slicni. Ovo je pre par meseci nabavio,simson masina 4 brzine,izgleda jako slicno kao ovo sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neto slicno moze odraditi na nasim ljubimcima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 19, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To bi kodnas bio problem,atest,homologacija a bogami trebalo bi izmeriti i izduvne gasove a koliko vidim moz bit da je izduv malo zapusen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cvaja, garant.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima poprecnu cev kao TS (okruglu :D)...! DAkle neka "mesavina" TS-a 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 21, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni se ova kombinacija najvise svidja,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...