Sladjan95 0 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega zamolio bih admine ako sam pogresio mesto gde sam postavio temu nek je premeste. Skoro sam kupio Suzuki Rg 125f gammu,prvi sam vlasnik u Srbiji,sto se tice masine sve je super ali ovaj vizir napred neko ga je isflekao i nemoze da se skine pa me sad zanima vase misljenje sta da radim,da farbam ili da ga radim u crnu ili belu karbon foliju? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiras Ivana za poliranje. 064/2-847-847 ili na mail, ivanviziri@gmail.com Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan ajde sutra cu pozvati pa cu pitati njega,ali ne bih da saljem vizir pa da mi on polira,izadje malo skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, izadje ti 400rsd skuplje, 200 dinara da mu posaljes, i 200 dinara da ti on vrati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan + poliranje 1000din. Ako mozes odnesi mu licno, Konjarnik, Pljevaljska 22 koliko se secam broja. Stvarno sam prezadovoljan kako je meni ispolirao. Ja sam muski izgrebao vizir pokusavajuci da skinem registracionu nalepnicu, toliko da sam mislio da mu nema spasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan uh,pa to izadje vec 2000,ne daje mi se bas tolko jer imam jos neke stvari da uradim.Ove karbon folije vec imam a sprej za farbanje je 300-400 din,dajte vi neki predlog ili kazite sta je najbolje od ovoga (folija karbon ili farbanje sprejom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kaze kako bi to izgledalo kad bi ga ofarbao sprejem,ajmo ljudi nije valjda da niko nezna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to ne moze bas tako kako si zamislio... Uzmes sprej i ajmo. Moze, ali nece liciti ni na sta! Posto ti je vizir izgreban, ako zelis sam da ga farbas, treba pre toga da ga ispoliras. Kupis smirglu, trazis vodenu smirglu koja je najfinija, sa njom i sa vodom prvo dobro ismirglas vizir ( normalno skinuo si ga ) Kada budes smirglao, vizir ce prvo da matira(izgledace kao da je zamucen) i treba da matira skroz! Posle smirglanja treba da osusis vizir, da ne bude cak ni vlazan. Onda ti treba pasta za poliranje i bilo koja pamucna krpa, mozes i sa onom magicnom ako znas na koju mislim... Na svakoj pasti za poliranje imas i uputstvo za upotrebu, ali bi trebalo da nanosis pastu sto cesce i u sto manjim kolicinama. Utrljavas tu pastu u vizir sa krpom, bilo kakvim potezima (ne mora kruzno kako svi vole da kazu). Videces kako budes polirao nestajace taj mat izgled i pocece da sija... E tek kada je ispoliran mozes da ga farbas, ali ne razumem se bas u farbanje tako da neka ti neko to objasni... Ali vidi... za poliranje vizira ljudi ti uzmu 1000 din maximalno! A ovako ti treba: -smirgla oko 200 din -pasta 500 -1000 i to nisu neke extra kvaliteta! Jbg po meni, bolje je da odneses nekom ko je strucan, jedino ako volis da radis sam... etoo.. nadam se da sam pomogao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan odneo bi ja,ali ovde u mom mestu nema niko ko se bavi sa tim i onda sam prinudjen da se sam snalazim kako znam ,nisam znao da sve to treba da bi se ofarbao vizir,ja sam hteo sam da osmirglam i ofarbam.Najbolje bi bilo da uradim onda karbon foliju posto to vec imam,jel ima jos neko misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da ti je mnogo lakse da prelepis karbon folijom posto to vec imas nego da farbas sprejom,da bi se to lepo ofarbalo treba prvo mnogo dobro da pripremis podlogu za ferbanje a to ce skuplje da te izadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan onda i ja mislim da je tako,da uradim karbon foliju.Uradicu to sa jednim drugom pa cemo videti kako ce ispasti.Hvala na pomoci svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet... ako ces lepiti foliju isto treba da pripremis vizir za to. E sada kakva priprema treba nisam siguran, ali treba nesto da se radi da bi folija lepo prionula za vizir, da se ne bi odlepljivala... malo istrazi na netu, ima na youtube-u sigurno milion klipova kako se lepi folija na plasticni vizir i sta treba uraditi pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjan95 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki RG 125f Gamma Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,drugar je vec lepio tako da ima iskustva sa tim.stavicu i slike kad zavrsim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Sad si nas zainteresovao kako ce to izgledati. U svakom slucaju ako ti se ne svidi folija opet imas opciju poliranja (ne treba ti 2000din, maksimum 1300-1400din sa kurirskom sluzbom). Pitao sam Ivana za farbanje vizira (imao sam ideju da sprejom zatamnim vizir, ne potpuno vec da dobijem onu smoky grey prozirnost) i kaze da treba iskustva za pripremu kao i za samo nanosenje sprejom, Postoji rizik da povrsina bude kao narandzina kora i da neravnomernim nanosenjem ostanu fleke. Naravno da sam odustao od te ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Okaci slike obavezno da vidimo kako izgelda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...