sale_cbr 23 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci uzeo sam juce 900RRa ali mu ne radi merac temperature,zna neko gde mu se nalazi senzor tj kako izgleda i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 177 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Treba da je na kucistu termostata i ampula ima jednu buksnu, ampula sa dve buksne ti je termoprekidac(ukljucuje ventilator) Pogledaj njen kontakt mozda je spala zica. ako hoces da proveris ispravnost uzmi unimer i spoj na masu, kako se motor greje mora da menja otpor. Za cenu ne znam. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Na hondi je obično na kućišti termostata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da nadjem sutra gde je,sta mislite dali je crkao senzor ili sat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveren senzor i ispravan je,izgleda da je neka zica do sata ili je sat crkao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zna neko kako da proverim sat za temperaturu? da ne kupujem drugi ako je mozda ovaj ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6445 Napisano April 22, 2013 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skineš kabl od senzora i spojiš ga na masu. Ako kazaljka ode na max, dobar je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam tako i ide na max,ali ovako ne radi sat,stavio sam direktno iz sata drugu zicu na masu i opet ne reaguje..i sad imam novi problem,ne radi lepo izgleda onaj senzor za ler,sija i kad ubacim motor u brzinu i kad izbacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna bar neko koliko oma ima onaj senzor dok je hladan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam problem,riknuo senzor,bio u kratkom spoju izgleda..pukao je i ostalo je parce u glavi prilikom skidanja pa je bilo malo zezanja dok sam ga izvadio,ubacen je drugi i sat sljaka ko nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...