vladj 2 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Cacak Motocikl: CHALLENGER 250V Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vladimir. Planiram u skorije vreme kupiti motor i nadam se da mi mozete pomoci koji da odaberem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ime, i dobrodosao. Odakle si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladj 2 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Cacak Motocikl: CHALLENGER 250V Prijavi odgovor kao problematičan Cacak, sada sam uneo lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav !! ja sam u slicnoj situaciji i koliko sam ukapirao moras da probas da bi znao ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Vladimire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добродошао. Да би ти се помогло око избора машине било би добро да напишеш колико си висок и тежак, колико искуства имаш, односно шта си возио и колико дуго, да ли ти пуни око спортски, ендуро, туринг, супер мото, скутер ... или шта планираш са мотором (за град и мало ван, више ван а помало и по граду, дужа путовања исл.), сапутник/ца да-не, колико си расположен да даш за њега итд. Што више информација даш то ћеш добити бољи одговор. Свако добро. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vlado! Bas htedoh da napisem ponesto,al vidim Dejan me preduhitrio.Tacno tako. Zavisi sta volis,izbor je veliki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1996 Napisano April 14, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...