Biker Boy_96 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me,da li imate nekog da mi preporucite ko stvarno dobro razbusuje cilindre i ko ima koliko toliko savremenu opremu,novije masine za razbusivanje i sve to? Ne bih da dam nekome i da mi ne odradi kako treba, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 3, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan "ko ima koliko toliko savremenu opremu,novije masine za razbusivanje i sve to" klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy_96 0 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan "ko ima koliko toliko savremenu opremu,novije masine za razbusivanje i sve to" klik Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 4, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy_96 0 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam MR i dogovorio sam se. Rekli su mi da dodjem sa cilindrom i klipom. Hteo sam da vas pitam,po beogradu...gde mogu da nadjem te PROX klipove? Ja sam inace iz Panceva,sve sto sam uzimao uvek su mi slali iz Vojvnodine pa zbog toga nzm radnje po Beogradu. Inace,sutra planiram da idem...pa usput da uzmem negde klip,da ne bih cekao ponedeljak da mi salju oni,bla,bla... Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 5, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Na to nemam odgovor, al mislim da bi pomoglo da napises za sta ti treba, koji precnik itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy_96 0 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bolje da uzmem sa prozorima klip ili bez? Koja je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...