Jump to content

Moto Zajednica

Prodavnica u Parizu?

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

google je strasna stvar,a

Guglao sam 3 dana nista nisam nasao :) gmaps se nisam setio da probam....

Ovaj prvi link mi se cini da je samo prodaja polovnih motora

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1777 postova

Odes do Trijumfalne kapije, i odatle imas ulicu u kojoj su samo prodavnice moto opreme i motora. Ima svasta. Mislim da je avenija Grande Arme, ne mogu da se setim, ali otidi ti tamo do kapije i ne mozes da promasis.

• U prolazu, 77 postova

Odes do Trijumfalne kapije, i odatle imas ulicu u kojoj su samo prodavnice moto opreme i motora. Ima svasta. Mislim da je avenija Grande Arme, ne mogu da se setim, ali otidi ti tamo do kapije i ne mozes da promasis.

Hvala puno!

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

izvinite sto vadim ovu temu iz naftalina ali putujem za 3 dana pa cisto da proverim da neko nema neki update za ove 3 godine :)

zaista bi mi znacilo jer na netu nadjem samo online... nikako da je u parizu...

hvala i pozdrav

ps... za malo da otvorim novu temu i setim se da uvek treba uraditi pretragu prvo... i uradih :)

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350

Ono sto je Dane tada rekao, jos vazi. Prosetas lepo Avenue des Champs-Elysees i kada stignes do Trijunfalne kapije, zaobidjes je i nastavis pravo u  Grande Armee. Na samom pocetku ulice imas gomilu prodavnica moto opreme. To je moja omiljena destinacija u Parizu  ;).

• Drug član, 1260 postova

Ono sto je Dane tada rekao, jos vazi. Prosetas lepo Avenue des Champs-Elysees i kada stignes do Trijunfalne kapije, zaobidjes je i nastavis pravo u  Grande Armee. Na samom pocetku ulice imas gomilu prodavnica moto opreme. To je moja omiljena destinacija u Parizu  ;).

Buduci da i ja planiram da pocetkom maja svratim do Pariza na par dana da li znas kakve su im cijene?

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350

@ tomerc

To je moja omiljena destinacija u Parizu........ za gledanje. :o

Ne mogu da ti kazem tacno za cene, jer sam uglavnom kupovao sitnice. Iskreno, mislim da nisu bas mnogo jeftini. Jedinu ozbiljnu stvar koju sam tamo uzeo je bila Schubert C3 kaciga i to odmah posto se pojavila. Platio sam je vise nego sto je bila u Nemackoj ali me put nije vodio tamo a hteo sam da je imam po svaku cenu.

Kad vec ides u Pariz, nista te ne kosta da pogledas. Ako znas kakve ti cene odgovaraju, odlucis na licu mesta.

• U prolazu, 77 postova

Buduci da i ja planiram da pocetkom maja svratim do Pariza na par dana da li znas kakve su im cijene?

Moj utisak o Parizu generalno da nije jeftinije mnogo nego kod nas ali zato mozes sve sto pozelis da nadjes.

Neznam da li to vazi za motoopremu ali pretpostavljam da vazi a to je da je sve sto je model za proslu ili pretproslu godinu mnoooogooo jeftiniji.

Panda...merci :) evo upravo sam bio na google maps i preko onog coveculjka posetio ovu aveniju... ja u zivotu nisam video vise radnji za moto opremu a jos sve poredjane jedna do druge... valjda ce da se nadje neki proslogodisnji model jakne na teskom discountu :)

hvala jos jednom

Drugari... kako samo izgleda ona ulica... tj bulevar... lele i qq...

pa ceo bulevar samo moto oprema i bikes.... a cene ... ima izuvanja ali ima i teske jeftinoce... ja sam uzeo Revit jaknu sa 320 na 160 ( oduzmi pdv 30ak pa vidi )...

a ima extra extra jasara firmiranih i za 80ak... proslogodinji ili zadnji model...

bmw jakna ( ona sa plavim oko misica ... ko nazi samo plava boja ) crno plava , 220 jura... brooka...

svaka preporuka ali prvo obidjite svaku radnju po 2x i uporedite cene... videcete da je razlika...

aj

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja