somi032 29 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nekog od kolega ukoliko je mogucnosti da pogleda dva skutera na istom su placu Klikni u pitanju je x8 i burgman zanima me stanje hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci poslednja dva sa linka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da za njih su zainteresovani drugar i komsija a posto ima opcija slanja brzom postom znacilo bi im ukoliko je neko voljan da ih pogleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ih pogledam ali nisam strucnjak... :unsure: Sent from my XT910 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega bitno mi je da se vidi u kakvom su stanju gume kocnice sve ono sto je da kazem vidljivo da masina nema nekih cudnih zvukova jer mi je drugaru malo daleko da iz Cacka poteze cak tamo badava a i posto se zadesilo da su im oba motora na istom placu mogu da se organizuju za zajednicko doteravanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...