NikB 0 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, Zovem se Bojan iz Šapca sam, vozim Suzukija GS 500E , imam 29 godina i 8 godina vozim motore. Prvi motor mi je bio MZ 250 TS 1979. godište. Nakon njega sam uzeo Hondu CB 450s 1987. pa Hondu CBR 600F 1991. i sadašnji GS 500E 2005. to je moja istorija vožnje i kupovine motora. Profesor sam fizičkog i radim u osnovnoj školi u Šapcu, rukometni trener u ženskom klubu "Medicinar" i hobi su mi svi sportovi- rekreativno. Nabacao sam dosta informacija ,nemojte zameriti. Nadam se lepom i kvalitetnom druženju i veliki pozdrav do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Bojane. Veliki pozdrav i za tebe. Spremi se pa da krenemo na skup u Mitrovicu krajem aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikB 0 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman ko Magelan za tu eskurziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...