merca92 0 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Dubovac Motocikl: Sprint Princ Prijavi odgovor kao problematičan Imam Sprint Princ 125 i nece da mi puni, menjao sam mu regler i nije do toga, i dalje ne puni, da li su namotaji u pitanji ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Mart 21, 2013 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Proveri malo te instalacije od i do reglera, od i do akumulatora, mozda je samo neka zica u prekidu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merca92 0 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Dubovac Motocikl: Sprint Princ Prijavi odgovor kao problematičan Provericu za vikend, nadam se da je to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 15, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec mesec dana imala problema sa punjenjem...menjala regler...menjala akum...i juce odem kod divnog nam cika Arakisa koji je dao dijagnozu...od tri faze sa alternatora dve su mrtve dakle kod nekoga ko se razume da se ne bi patio kao ja celih mesec dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Скинеш намотаје алтернатора Однесеш код ‘‘ виклера‘‘ мајстора који премотава електромоторе, премота (промени) ти намотаје са квалитетнијом жицом (са што више слојева лака) вратиш све на место, провериш напон пуњења и решен проблем обавезно прелакирај комплетне на мотаје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 15, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Znam,majstor me uputio.....hvala...bice reseno u petak...mada novi su 6500 a namotavanje 5500 sta je bolje? Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je viklovanje jer smo vidjali razno djubre od zica na originalnim namotajima cak su stavljali i aluminijumske zice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 15, 2013 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Samo nadji dobrog majstora i sigurno ce ti biti kvalitetnije namotano nego sto je novo.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...