SpaleKG 298 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Planiram na sajmu da kupim repnu torbu (verovatno Kappa) ne manju od 30 litara. Pa reko da probam i ovako, ako neko ima a ne treba mu, do sajma moze da ponudi ovde ili PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo repnu ili bi mogao u obzir da dodje i komplet sa bocnim torbama (Moto-Detail)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo repna. Nemam potrebe za bocnim torbama a i ne bih ulagao bez potrebe, taj motor prodajem uskoro, samo da odvozim nesto planirano za maj. A za M50 imam bisage... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Udji u Luis.de i ukucaj sifru 10026555 takvu novu imam ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno sa kolegom... Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...