Jump to content

Moto Zajednica

Велики поздрав свима - нови члан

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: R 1200 GS Rallye

Дуго година пратим овај сајт али сам се тек сад регистровао. Моје име је Дејан, имам 40 год. из Београда сам, али тренутно (већ 8 година) живим и радим у околини Новог Пазара. Возим моторцикл марке HONDA NT650V DEAUVILLE који сам купио прошле године и задовољан сам. Први пут поседујем туринг моторцикл, до сада сам углавном возио ендуро: Transalp, Slr 650, Varadero 1000, BMW r1200gs adv за којим искрено много жалим, али живот иде даље. Возио сам и неки крузер, тачније Marauder али кратко само пар месеци. Волим да гледам мото трке. Мoto GP готово да не пропуштам. Годишње прелазим око 10.000км. Нисам неки тип за мото скупове, најчешће путујем пословно и сам али нисам намћор, слабо нађем друштво за путовање јер нисам за нека лудесања, пијанчења и сл. Још једном велики поздрав за све, а посебно за људе који ово воде јер улажу велики труд и издвајају не мало свог времена. Да смо живо и здраво.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Здраво-живо!

Ма не прави фаму од мото скупова - то је само један од начина да људи побегну од жена. Неко иде на пецање, неко у лов, а неко седне на мотор.

Добро, постоје и они баксузи чије жене су зготовиле и моторе, па аутоматски наскачу на задње седиште... :lol:

Zdravo , dobrodošao imenjace :zdravo:

Lep je kraj gde radiš, i za oko i za vožnju pogotovo !

Крај је предиван и у лето и у зиму. Цео регион има много лепих делова поготово када се скрене са асфалта. Најлепши део је, претпостављам да то многи знају што се асфалта тиче, кањон реке Ибар и то онај део од Конарева до Ушћа јер нема споредних путева, добра је подлога и има прегршт лепих кривина, ко воли.

Pozdrav i od mene.Tu smo blizu pa se mozda negde i sretnemo.

Никако да стигнем да упалим машину после зимског сна. Од мојих 10-15 годишњих тура ка Београду можда се и укачимо случајно или намерно.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja