mali_zeleni 83 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem koznu jaknu. Nesto poput ove ili ove (znaci crne boje sa sto manje detalja). velicina 56 ili 54. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan hajde smrsaj za broj 40 pa da ti ja prodam :lol: malo sale nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze da kosta neka takva jakna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo da preciziram.... Voleo bi da ta jakna bude dainese ili alpinestars koji na ledjima ima grbu tj da lici na jedan od ova dva modela(mogu i bas ti konkretni modeli) koje sam prikazao u linkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe jase......Pa nove su sigurno oko 400 evrica.....polovnu mozes da nadjes za oko 200 verovatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 8, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije grbavi model i nije 700e http://www.pik.ba/artikal/3684321/moto-jakna-dainese-moze-zamjena-za-lcd-monitor/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da grbavu neces naci ispod 400 (Polovnu) a DAINESE RACING PELLE je bio skoro u oglasima 350evrica (bez grbe) a mislim da je otisao za 300. Tako da za dobru jaknu (firmiranu polovnu) treba izdvojiti u zavisnosti od modela od 250 pa navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da grbavu neces naci ispod 400 (Polovnu) a DAINESE RACING PELLE je bio skoro u oglasima 350evrica (bez grbe) a mislim da je otisao za 300. Tako da za dobru jaknu (firmiranu polovnu) treba izdvojiti u zavisnosti od modela od 250 pa navise. Video sam tu jaknu za 350e ali tad nisam bio siguran koju velicinu nosim. cak ni sad nisam siguran, zato sam i napisao 54 ili 56. Desavalo mi se da probam jaknu 56 i da mi odgovara i onda probam drugu jaknu (bila je ista marka samo drugi model) broj54 i ispostavi se da mi ona odgovara isto, ali neka treca se ispotavi da je 54 broj mala itd. Ako ima neko ko prodaje jaknu ili znate nekog ko bi prodao jaknu (npr drug bajker ili neki "moto shaner" ) poput ove dve jakne ( prednost je da jakna ima grbu ) javite mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite da li cene jakni idu dole na moto sajmu? i ako idu, koliko idu dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ce biti povoljnije ali je pitanje koliko, kolega Maki sa foruma prodaje Dainese 54 sto bi mozda moglo da ti odgovara. Nema grbu ali je povoljna i deluje ocuvano. http://www.kupujemprodajem.com/Dainese-Racing-Pelle-5134720-oglas.htm?filter_id=22222176 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Uh...extra izgleda jakna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu ICON jaknu: http://www.kupujemprodajem.com/ICON-Moto-Jakna-xl-5068327-oglas.htm 10%BJB popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh...extra izgleda jakna... aham, dobra je. imam je u vidu, ako ne nadjem nesto sa grbom pogledacu je. Pogledaj ovu ICON jaknu: http://www.kupujempr...68327-oglas.htm 10%BJB popust Pa nisam bas zainteresovan za nju. Meni treba kako sam vec rekao crna (sa sto manje detalja) i grba bi bila pun pogodak steta sto OVO nema 54 ili 56 broj pa da odjednom resim i jaknu i pantalone Sad sam pregledao opet bjforum i slucajno naishao na neke teme(od pre npr 5 6 godina) gde se spominje liko po imenu Rajko koji prodaje dainese jakne. Interesuje me da li on jos uvek postoji i da li prodaje jakne? Da li znate jos nekog slicnog lika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskorisrio sam popust od 20% na sajmu i kupio Rebel Pelle za 61000din. Videcu kakva je ove sezone koja nam dolazi. hvala vam svima koji ste se potrudili da mi pomognete da nadjem jaknu pozdrav ako zelite moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...