exman 241 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimac je u dobrom stanju, godiste 1997, presao oko 45000. Ko spika engleski evo mu link: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ktm/ktm_620_lc4_adventure%2096.htm. da sazna vise o motoru. Ima grejace rucica, nosac bisaga, stender, nosac GPS-a, izvod 12v. Na njemu su Metzeler Sahara 3, a imam i nemontirane T63(zadnja) i Michelin Cross AC10(prednja).Rezervoar je sa leve strane zagreban od prethodnog vlasnika, drugih ostecenja nema. Prilazem fotke, mislim da je 2300 pristojna cena, pa izvol'te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja,pratim da vidim kako ce se zavrsiti.Nije los ni ovaj pord tvog,sa prve slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja,pratim da vidim kako ce se zavrsiti.Nije los ni ovaj pord tvog,sa prve slike Jes' dobar vala bas! Mozda ce se opet druziti, ko zna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Mart 1, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cure mi sline!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Mart 1, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 2, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne komentarišem oglase ali ovo je jedan od retkih narandžastih koji bih posedovao Srećno. p.s. link ne radi: 404 - File or directory not found. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posto prvi krug prodaje nije zavrsen uspesno, hteo bih da malo "razradim" oglas: Dakle, osnovna cena motora je 2100eura, registrovan do 28/10/13. Uz njega nudim sve ono sto sam u medjuvremenu prikupio: 1. filtar vazduha rezervni (operes, osusis, nauljis i odmah zamenis kad ustreba) 2. klizac lanca (kad postojeci ode, sto jos nije u najavi) 3. rezervna svecica 4. ulje i uljni filtri za prolecnu zamenu 5. prasinari novi za prednju viljusku kao rezerva 6. rezervna sajla kvacila (vec postavljena uz radnu i jedna nova) 7. semering osovine kurble (ponekad ovlazi) 8. plocice za zadnji disk 9. komplet iglicastih lezajeva za zadnju viljusku (kad jednom zatrebaju) To vredi barem jos 100 eura. I dve cepare nikad montirane dopunjuju cenu do 2300. Siguran sam da samo motor vredi toliko i nisam voljan da se cenjkam, ali mogu da zadrzim gume. Vremena su takva kakva su, ovo sto mi radimo-radimo za dusu a ne iz preke potrebe, pa ko moze-moze. I sam sve cesce razmisljam o sahu ili dominama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Siguran sam da samo motor vredi toliko i nisam voljan da se cenjkam, ali mogu da zadrzim gume. Vremena su takva kakva su, ovo sto mi radimo-radimo za dusu a ne iz preke potrebe, pa ko moze-moze. I sam sve cesce razmisljam o sahu ili dominama" E, svaka ti je k'o u Njegosa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan "Siguran sam da samo motor vredi toliko i nisam voljan da se cenjkam, ali mogu da zadrzim gume. Vremena su takva kakva su, ovo sto mi radimo-radimo za dusu a ne iz preke potrebe, pa ko moze-moze. I sam sve cesce razmisljam o sahu ili dominama" E, svaka ti je k'o u Njegosa. Mnogo sam citao u obdanistu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...