amstel 17 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekih prepravki na motoru osta nesto delova.....mozda nekome zatrebaju, da ne bih nabrajao postavicu slike pa ako nekome nesto treba neka se javi na telefon 062301184 ili neka posalje poruku, motor je presao 7000km znaci sve sto je skinuto maltene je novo ali ako nekoga interesuje naka nazove ................svi delovi su od raptora samo je kuciste filtera od yamahe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan Nosac cajgera i cajger.....otisli - lok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2795 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ovo u "KUPUJEM" ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan za Vuju 032 nije mi jasno zasto te ovo iritira, ali nije ni bitno ovaj tekst ispod je napisao administrator u opciji " kupujem" ali ako ti toliko smeta a ne vidim razloga zasto bi............ napisi i ja brisem odmah samo da bi ti mirno spavao, pozdrav. Kao sto svi znate, postoji i Oglasnik na sajtu, gde se takodje nalaze mali oglasi. Razlika je u tome sto ovde dozvoljavamo komentarisanje i raspitivanje o predmetu kupovine/prodaje radi lakse komunikacije izmedju forumasa koji u tome ucestvuju. Takodje, tamo su svi oglasi dozvoljeni, tako da je tamo i veci izbor motora. Obe opcije su korisne i mogu vam pomoci da svoju stvar prodate, ali je isto tako jako bitno da shvatite da treba na obe lokacije da okacite svoje oglase jer cete na takav nacin povecati sebi sanse da vas motor ili deo opreme prodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2795 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli. Nisam ja pitao zašto je u oglasima, a ne u oglasniku, već zašto je u KUPUJEM, kada treba da bude u PRODAJEM. Svako treba da radi svoj posao, ako si ti pogrešio, treba neko da prebaci. Nemam ništa lično protiv tebe ,i sadržine oglasa, već sam ažuran, pa to očekujem i od drugih. Pitao sam se kako ne smeta ljudima čiji je posao da uređuju forum. A jedno takođe nezlonamerno pitanje za tebe, bez uvrede, šta ti znači ono: "Nosac cajgera i cajger.....otisli - lok" a nisi zaključao oglas? Pozdrav-Vujo032! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...