z750 '09 0 Napisano Februar 24, 2013 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! eto od danas sam i ja medju vama na ovom sajtu. zovem se Jovan, iz LEskovca sam... imam 20 godina a za koji dan 21. Vozim kawu z 750 '09 za moje potrebe je i vise nego dovoljan, lep zvuk, snazan a opet za sve prilike. nisam bas pocetnik ali nisam ni profesionalac... u fazi ucenja,,, na ovom sajtu sam da bih nesto cuo i naucio od vasih iskustava... i jos po nesto to bi bilo to, ukratko... za sve ostalo slobodno pitajte POZDRAV!!! Promenio Februar 24, 2013 član z750 '09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 24, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao na forum,a jos bolje se nasli na putu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...