muljaz 2278 Napisano Decembar 8, 2007 Skuteras, 3742 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li neko ima iskustva sa ovom kacigom. Znaci,magli-ne magli,grebe se vizir-ne grebe,da li se kvari onaj unutrasnji(zatamljen) tj. da li vremenom pocne da spada sam itd. itd... Cena u louisu je 189 evra,ja je dobijam za oko 120. Da li to vredi toliko para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan sto dobro izgleda jbt..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2278 Napisano Decembar 9, 2007 Skuteras, 3742 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda do 00.Posebno ova mat crna.Ima mali ovakvu i flip up,ali ista.Sad i tu imam prtoblem za koju da se odlucim. Na glavi lezi lepo,samo ne znam kakva li je posle nekog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e imam je je i nekosta nista,,zajebo sam se sto sam je uzeo,,,pisti duva na sve strane,,novu sam je uzeo vozio dve sezone i sad moram da je menjam,,naravno opet cu uzeti neku novu ali jeftiniju jer sam za ovu dzaba dao pare a pazio sam je ko dete,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crno-o 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YZF 750R; Kawasaki Zephyr 550; Yamaha XT660X; Honda CRF1100L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da dobro izgleda ali je potpuno tachno da zvizdi i pishti cak i na manjim brzinama (40-50kh). Problem jeste u velikom otvoru na bradi i mrezici koja je pokriva. A ako ti nije bash taman hoce da davi i odvaja se od glave pri vecim brzinama(100kh+) Ja sam je vozio letos do Zeneve i nazad, da nisam imao mp3 plejer poludeo bih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Da...i taj gumirani finish (mat black) se strasno brzo i lako guli i ostecuje, pa vrlo brzo kaciga ne lici ni na sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 95 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...