Mr. No 558 Napisano Februar 16, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da obnavljam vozni park pa imam na prodaju 2 Golfa: U pitanju su ista vozila: Golf VI 1.6 TDI 105 KS 2009 Oktobar, registrovani do 10.2013. BG table Kupljeni novi u Srbiji, imaju 2 originalna kljuca i VW servisne knjizice. Boja: srebrna metalic oprema: 4 vrata sa elektropodizacima prozora Alu felne Climatronic (automatska klima) RCD 310 radio/CD naslon za ruku maglenke identifikacija probusene gume centralno zakljucavanje 11 vazdusnih jastuka elektropodesivi retrovizori sa grejanjem itd.... Presli oko 290.000 KM pravih na duzim relacijama. Ko zeli manje, nije problem -samo neka kaze koliko zeli da pise na satu Svaki servis uradjen na vreme i u ovlascenom VW servisu. Nisu havarisani i nema ulaganja. Poslednji servis odradjen pre oko 1000 - 2000km Vidim da su ovakvi Golfovi po oglasima (iz uvoza) od 9.500 do 11.500 EUR sa predjenih 150.000 km, pravih naravno. Cenim da bi trebali da budu nesto jeftiniji zato sto pise koliko su stvarno presli, pa neka cena bude 8500 EUR i ostavljam prostora za jos mali dogovor. Kako ja nemam vremena da pokazujem vozila, nalaze se kod drugara, koga mozete pitati za sve detalje i eventualno se dogovoriti za gledanje vozila na tel 064/11-49-175 Vozila su u Beogradu. Mene mozete kontaktirati na PP ali nisam svaki dan na forumu pa preporucujem gore postavljeni telefon. Kako cenim da bi ova tema bila veoma zanimljiva za mnoge koje bi da daju svoj sud o ovim automobilima i poredili ih sa mnogo boljim, mladjim, lepsim, jacim, full koza - klima vozilima, a da bolji auto od Juga nisu vozili (bez uvrede), zakljucavam temu. Hvala na razumevanju I zamalo da zaboravim par slika... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...