svakak 15 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Zverinjak, znaš šta bi još mogao provjeriti ako ti šteka po kiši - unutarnji desni dekli ima 3 ili 4 gumena čepa, koji štite da voda ne uđe kod namota i platina. Često tamo zna voda prolaziti, pa po kiši napravi pravi vašar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da. U tom kucistu imam olomljen deo aluminijimske pregrade ali ka pogonskom lancu i tu sam zatvarao sa nekim komadicima lima.....Pogledacu tu zaptivajuvu gumu, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne proste seme za razumevanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Joska, chitah ovu temu, naravno zainteresovan za taj elektronski regler. Naime, ne znam da li sam propustio ili nisi okachio sliku plochice za taj temperaturno stabilisani regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo plocice.Tranzistor BD902 ide na hladnjak,OBAVEZNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 30, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' takav isti kod mene na Jawi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Evo plocice.Tranzistor BD902 ide na hladnjak,OBAVEZNO! Neke posebne dimenzije hladnjaka? Hvala Joska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 31, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' takav isti kod mene na Jawi? Jeste,isti je takav Neke posebne dimenzije hladnjaka? Hvala Joska! Ove reglere montiram u plasticnu kutiju cije su unutrasnje mere 68x48mm,pa je i hladnjak te velicine.To je parce aluminijuma debljine 2-3mm,na koji zasrafim i tranzistor,i plocicu.Aluminijum ide ispod stampane plocice,jer elementi idu sa strane stampe.Ako ce u tvojoj izvedbi hladnjak dodirivati masu,treba izolovati tranzistor od hladnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nakoga da uslika deo gde je paljenje na ETZ 250,treba da pomognem jednom kolegi da spoji instalaciju,a tu nam ja najveci problem.Instalacija je stara,originalna pa cemo po boji zica valjda lako to vratiti sve na mesto.Ili mozda vec negde postoji slika skinutog desnog dekla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ovo je za 12 v pa mozda ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan po ovoj semi sam ja uspesno povezao instalaciju na mom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dosao do instalacije na mom MZ custom bobber-u Evol. II :) Tako da cu svakako da zovem u pomoc iako nisam razvezivao instalaciju vec sam je skinuo komplet!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne proste seme za razumevanje Odlicna shema ali nema raspored klema ispod sedista. PICASOO MZ ima problema sa tim a kod mene je kompletna instalacija druga pa ne mogu uporediti. Medjutim, malo sam ceprkao pa sam nasao nesto po nekim zaturanim folderima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napomenuo radi lakseg montiranja instalacije skinuo sam je komplet bez otkacinjanja kablova... Ali, crvena klema koja se nalazi ispod sedista se raspala i sve su zice ispale!!! Tako da ce mi ova slika pomoci!! Hvala TS-u...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da negde imam tu crvenu plasitku. Ako ti treba mogu je potraziti, meni vise ne treba. A mozda je bolje obicnim rednim klemama spajati zice. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Tako cu da spajam, jer mi ona plastika vise ne igra ulogu na mom motoru nema onog poprecnog sparinga na kome se plastika srafila. Sada sva elektrika (regler, osiguraci, redna klema) ide u posebnu kutiju koja se nalazi ispod sedista!!Akumulator ide u posebnu kutiju...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kod mene spajao kako mi odgovaralo a evo ti fabricki po bojama kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da negde imam tu crvenu plasitku. Ako ti treba mogu je potraziti, meni vise ne treba. A mozda je bolje obicnim rednim klemama spajati zice. :-\ Kod mene je siva plastika vise bela al mislim da sam stavio semu za ono sto treba mada imam komplet fabricku za celu instalaciju al kako ko moze da je tumaci nismo svi rodjeni bas za sve stvari neko zna ,nekom je komplikovano zavisi ko se zasta interesovao u zivotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala TS i Kataklinger za seme...Juce sam uz moralnu podrsku MZ-a (koji je svratio do mene da pogfleda kako idu radovi)poceo da vezujem struju tako da mislim da nece biti problema! Hvala jos 1x...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, tu smo u svako doba dana i noci. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne korisne stvarcice za stelovanje paljenja , Otstampate ovo, plastificirate i imate fabricki alat za stelovanje pretpaljenja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bese ovo radi...srafi se na dinamo ili na drugi stranu na korpu kvacila i posle...? Pometra se klip u GMT...? Sta je orijentir na masini?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zakaci se na rotor od diname / alternatora , Doteras klip u GMT, i montiras neki reper koji zasrafis negde ( nalazio sam po nemackim sajtovima da ljudi naprave reper od obicne zice ), poravnas ga sa GMT i podesavas predpaljenje po stepenima - kolko fabrika kaze, il vec kolko ti smatras da treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lijane molio bih te da malo bolje obijasnis ovo stelovanje predpaljenja. Razumeo sam da se klip dovede u GMT i da se nekim reperom obelezi 0 na ovom alatu. STA DALJE? Zamolio bih te da obijasnis ceo postupak,korak po korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...