Kugla 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da kupim filter za vazduh za Yamahu FZ6N.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes u Louisu, vidi i Guevari, a sigurno u Platneru original Yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan za platner nisam cuo ,a preko koga u Louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 15, 2013 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Okreni lepo Plattner ili Rodic i kupi org. filter...za mog FZ1S-a je kostao 2500din prosle godine nemoj se zezati sa aftermarket filterima,osim ako ne planiras K&N ili slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 3000 i nesto u Platneru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je žao dati pare za novi originalni,ti lepo tvoj operi faminom i četkom za farbanje pa ga dobro isperi vodom pod pritiskom i osuši i rešen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i tako....AXEL, cetka za farbanje, lepi istrljas....pa posle vodom, ali ne pod jakim pritiskom...crevo sa dobrim mlazom i palac...nista jace... Lepo isperes...ostavis da se dooooooobro osusi i to je to....za neko vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 19, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Peđu u Labos, on može da nabavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Guevaru imaju 100% . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je žao dati pare za novi originalni,ti lepo tvoj operi faminom i četkom za farbanje pa ga dobro isperi vodom pod pritiskom i osuši i rešen problem Zamisli Gola da to neko tebi uradi?Da je u pitanju KN ili bilo koji drugi Racing filter,ok.ali obican filter sa malo boljim papirom,nije u redu!!!Ovo je klasican Off.,ali sobzirom na tvoje komentare u drugoj temi ovde mi nesto nestima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište ? Ja imam još nekolicinu filtera (originalnih). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je žao dati pare za novi originalni,ti lepo tvoj operi faminom i četkom za farbanje pa ga dobro isperi vodom pod pritiskom i osuši i rešen problem Zamisli Gola da to neko tebi uradi?Da je u pitanju KN ili bilo koji drugi Racing filter,ok.ali obican filter sa malo boljim papirom,nije u redu!!!Ovo je klasican Off.,ali sobzirom na tvoje komentare u drugoj temi ovde mi nesto nestima! Ja mu sigurno ne bih predložio da uradi nešto što ja već nisam isprobao na svom motoru i tvrdim da funkcioniše,tako ne vidim u čemu je problem :neznam:A to sam mu dao kao opciju ukoliko mu je žao da da pare za novi ili nije u mogućnosti da se snađe za drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...