Zille-nbg 1117 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, nisam siguran da sam pogodio mesto gde da postavim temu, ali dobro. Trenutno imam VFR RC24 i hocu da zamenim kociono ulje i ulje za kvacilo, ali imam problem jer ne mogu da odvijem ni jedan sraf na posudama. Srafovi su sa glavom za neki tanak imbus kljuc i skoro svaki imbus pukne. Probao sam i sa malo WD-a, probao sam i da grejem i nista. Ako se dobro secam, a mozda i gresim, ne zamerite, da je prethodni vlasnik pokusavao sa Laborantima da odvrne srafove, ali bezuspesno. Mozda i gresim, opet ne zamerite. Dakle, zna li neko kako da otvorim proklete posude? A da to nije neka destruktivna metoda posle koje bih mora da menjam posude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da kuckaš šrafove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan probaj sa udarnim srafcigerom,,ima nastavaka kao sto ih ja imam sa imusima, ako se nesnadjes dodji da probamo,nekosta nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i da cukam Majmunisacu dok malo ne otopli, pa ako ne uspem, eto me kod tebe, Bokilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ne diraj ništa i idi do njega čim se otopi da mu ne napraviš još veći posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A moze i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Imam jedam mali problem na mojoj hondi rc 24-ki.Pocelo je da mi suzi kociono ulje,na prozorcicu kocione posude.Probao sam lepit tecnim metalom,izdrzi godinu dana,posle ga baci dole.Dali postoji neko trajnije resenje,sem zamene posude?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...