Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi?Nisam razumeo? Da li nekoga yanima, sta, koliko kako, ima li papire, samo u delovima, koliko parica, dge je.... Kod mene je... rasturena u delove stoji u supi. papire neznam... mislim da ima ako nadjem... ako nekome treba, prenos je kardan, 150ccm 2t. Ceo u delovima.... koliko sam video ima sve delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imas poruku od mene da se ne preganjamo preko foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima sutra idem po motor pa stizu i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ovo je nsu prima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima ova sprava...pa sada ko prvi devojci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan njegovo dete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika sprave.... :Mina: po modelu zakljuceno da je 150ccm sad prednji tocak je na kolicima,,,, Masina: okrece....(malo teze ali okrece) Karburator,stator od alternatora,auspuh, opruga mono amortizera... izgled sa prednje strane.... Znak... Kardan i menjac :care: jos ima ulja u njemu.... Drugi bocni oklop... KM/h... Jos od vidjenog a nije na slikama, zadnji tocak , krivina aspha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje stega,ali ozbiljno,'ocu da kupim. Koje pare za motorce,imao jedan moj drugar svojevremeno,mozda mu jos uvek negde stoji,radio nesto kod nekoga pa uzeo motor umesto para,sto to ide,da ne poverujes,puni skalu na satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekoliko godina spasavao jednu primu, od mog komsije. Kupio je u gajbici potpuno razmontiranu, predhodna nekoliko vlasnika nisu uspeli da je sklope i upale, a problem je bio samo u ekscentru (centrifugalnom regulatoru) na koji nalezu platine. Sklopimo je mi tako, napravimo da radi i solidno ide, i komsa krene da je proba (onako odradjenu u spric gitu) i cika policajac mu napise kaznu zbog meregistrovanog motora i neposedovanja A kategorije. Iznervira se komsa i zameni je za registrovanu Vespu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je nas novi clan pazario,MZ 251 ETZ,1991god, Ivanov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je nas novi clan pazario,MZ 251 ETZ,1991god, Ivanov motor ovaj bio letos na berzi... dobar spolja sad kakav je iznutra... Ps. jel mu to nesto nije uredu sa kurblom?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je nas novi clan pazario,MZ 251 ETZ,1991god, Ivanov motor ovaj bio letos na berzi... dobar spolja sad kakav je iznutra... Ps. jel mu to nesto nije uredu sa kurblom?? Kurbla je ok,a iznutrice cemo da vidimo detaljno,doduse,odnos cene i robe je odlican,to je sve sto mogu reci,ostalo je na Ivanu ako zeli premda je to nebitno ovde,mislim da ce to biti solidan motor,naravno ima ulaganja,ali nije kriv,u fabrickom stanju je,i tako,veceras sam ga ubacio u radionicu,videcemo,da nepricam unapred mnogo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je nas novi clan pazario,MZ 251 ETZ,1991god, Ivanov motor Ne izgleda lose, mada su slike sa telefona. Bilo bi lepo da to malo islikate aparatom ( malo detaljnije)pa da to postavite da vidimo. Za sad sam mu nasao samo jednu manu, a to je ta bela boja ( ne ide mi bas uz dvotaktni motor ), ali to je stvar ukusa . :hej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je nas novi clan pazario,MZ 251 ETZ,1991god, Ivanov motor Ne izgleda lose, mada su slike sa telefona. Bilo bi lepo da to malo islikate aparatom ( malo detaljnije)pa da to postavite da vidimo. Za sad sam mu nasao samo jednu manu, a to je ta bela boja ( ne ide mi bas uz dvotaktni motor ), ali to je stvar ukusa . :hej: Beli sa straftom bordo boje,pa i nije lose mogu ti reci,inace,ono sto je meni bilo vazno-motor je kompletan,e sad stajao je oko godinu dana,zapusten je malo. Aparat su unistila moja deca,moram da kupim drugi, . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo 'vako naoko dosta lepo lici. A jel upalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan malo teze, al jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan malo teze, al jeste Sa srećom Ivane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, lep je, bas.A i kombinacija mi se dopada...U zdravlju i veselju da se druzite, da se vozite i uvek da stignete gde ste posli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Philipines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja takvu primu,zute boje,ali u onoj guzvi po tavanu i na placu sam zagubio negde hilznu i klip, cuvam je vec 10tak god, ona inace ima i dinamo starter,sa nje sam probao da kloniram za mz,a dinamo starter... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan malo teze, al jeste Gotovo.Pali,radi,ide,i to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ja takvu primu,zute boje,ali u onoj guzvi po tavanu i na placu sam zagubio negde hilznu i klip, cuvam je vec 10tak god, ona inace ima i dinamo starter,sa nje sam probao da kloniram za mz,a dinamo starter... Oces ovu za delove, Prima pali na kljuc, ne na kurblu... (palila) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma jok,neznam ni sa ovom sta cu,znas da imam gore 20,30 rasturenih motora,sve ce to u otpad da ode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma jok,neznam ni sa ovom sta cu,znas da imam gore 20,30 rasturenih motora,sve ce to u otpad da ode... Otvaram Otpad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan to i nije tako glupa ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...