zverinjak 403 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se sta je ovo sa forumom od kada je promenio format, uzasno malo tema se pokrece.Malo ovaj kafe i skoro nista od ostalih tema. Pre promene je bilo mnogo zivlje???Sta je ljudi, plasimo se promena pa gledamo sta ce da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ovo trebali svi da pregledaju a narocito ljubitelji Kawasakija "Z" modela.. https://www.z-power.co.uk/merchantmanager/view_information.php?pId=21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A sada nesto ozbiljno ma koliko ,na prvi pogled izgledalo saljivo: Posto je iz ovoga naseg MZ Sveta , nicim izazvan ,nestao nas dragi clan Floyd i posto je dobro sakrio trag i uspesno izvrdava svim nasim potragama, na ovaj nacin, svim clanovima dajem na znanje da lice sa poternice prijave na ovu temu foruma ukoliko ga primete u svojoj okolini.Nagrada onome ko ga locira i pomogne u hvatanju pojedinca, bice puno piva na prvom okupljanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vid' lepote Vujo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I posao i zadovoljstvo u jednom ili ti , kako sada ima ovih modernih instant kafa 2 u 1 ili ti 3 u 1. Stariji bajkeri bi to nazvali . Marving kafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Novembar 16, 2010 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan A sada nesto ozbiljno ma koliko ,na prvi pogled izgledalo saljivo: Posto je iz ovoga naseg MZ Sveta , nicim izazvan ,nestao nas dragi clan Floyd i posto je dobro sakrio trag i uspesno izvrdava svim nasim potragama, na ovaj nacin, svim clanovima dajem na znanje da lice sa poternice prijave na ovu temu foruma ukoliko ga primete u svojoj okolini.Nagrada onome ko ga locira i pomogne u hvatanju pojedinca, bice puno piva na prvom okupljanju. ja sam ga poslednji pur video u rumi na skupu pocetkom septembra,preko dana je non-stop zujao negde a uvece smo se paralisali od alkohola. Posle toga ga ni cuo ni video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potraga je za period od poslednjih mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 16, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A sada nesto ozbiljno ma koliko ,na prvi pogled izgledalo saljivo: Posto je iz ovoga naseg MZ Sveta , nicim izazvan ,nestao nas dragi clan Floyd i posto je dobro sakrio trag i uspesno izvrdava svim nasim potragama, na ovaj nacin, svim clanovima dajem na znanje da lice sa poternice prijave na ovu temu foruma ukoliko ga primete u svojoj okolini.Nagrada onome ko ga locira i pomogne u hvatanju pojedinca, bice puno piva na prvom okupljanju. Evo da se prijavim za te ogromne kolicine piva koje nudite ! Bio sam danas sa Floydom ( otisao mu na posao, i tamo ga navatao ispod haube nekog golfa ). Floyd je OK. , samo ima puno posla pa ne stize da se javi. Svi koji su ga zvali na mobilni zadnjih sedam osam dana - dzaba su zvali jer je mobilni zaboravio kod osobe zenskog pola koja zivi na nekih 60 - tak kilometara od N. Sada . Obecao je da ce se javiti na forum cim stigne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, skidamo poternicu i objavljujemo je ne vazecom.Lijo , ti si vrhunski agent na terenu Potrudicemo se da ti nagradu uruci neka fina konobarica, poput ove: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze ! Kako vidim, poprilicno je visokokapacitetna ( takve volem ) ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam Ivan iz Beograda ( predstavioi sam se, ali mozda treba i ovde ) Posle dugo vremena pre par dana sam konacno nasao jednog MZ-a(prvi motor). Na predlog druga da idem sa nekim majstorom ili nekim ko se razume u mz-ove, da ne bacim pare na nesto sto ne radi, zivkao sam sve moguce telefone koje sam naso. Uglavnom su se javljali neki majstori i poznavoci mz-ova ali su trazili od 3000 do 5000 din da samo pogledaju motor.Iz Beograda sam nasao samo majstor Duleta sa galenike. Mozda je to i cena ali ja te pare nisam imao a stek za mz-a se ne dira Posle jos par razgovora naleteo sam na Dekija iz Beograda koji mi je bas pomogao, cak je i spustio cenu na bas onolko kolko imam (fala Deki). Ovih dana treba da ga dovezem, cim se malo sredi okacicu i slike! Onda samo da sacekam lepo vreme da polazem za A i da i ja odem na neki skup konacno! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Ivane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, na pravom si mestu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Jesnom su i meni pozeleli dobrodoslicu, tako da ja sada, imam cast, da je pozelim i tebi. Kako vec rekose, na pravom si mestu a da stvar bude zanimljivija, ja sam znao da kupujes motor jos prekjuce. Ne pitaj kako, vec shvati da si usao u porodicu dobrih ljudi i lepih motora. Kako u porodici nema tajni... Jos nesto, svaki nas motor ima ime. Znaci- krsti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Uslikaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u familiju.Puno sreće i veselja da ti donese tvoj ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 18, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 18, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi Ivane i dobro došao! ...Iz Beograda sam nasao samo majstor Duleta sa galenike... Dule nije majstor, Dule je kroz svakojake prilike i neprilike dobro upoznao model ETZ 250 i naučio da sam održava svoj motor. Trebalo je mnogo vremena da se stekne dovoljno znanja, a sve to ne bi bilo moguće bez pomoći nekih ljudi odavde, Dekija si i sam spomenuo i nekih drugih koji nisu sa foruma. U svakom slučaju jedno je sigurno: motori se voze, a MZ se voli. Ta "bolest" nas je sve odavde uzela pod svoje. Ne sumnjam da će i tebe... U vezi polaganja za A kategoriju poseti OVAJ LINK i ako ti treba dodatna informacija, slobodno me kontaktiraj na PP ili na mob, pomoći ću ti. Sve najbolje i da se nauživaš na MZ-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica i od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zanima nekog NSU pretis iz 1965g. Ovakav... Samo u delova... DETALJI.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi?Nisam razumeo? Da li nekoga yanima, sta, koliko kako, ima li papire, samo u delovima, koliko parica, dge je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...