Vuja 36 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Bergoline sintetika ima odlicnu cenu,uvoznik Pankontinental Beograd.Sad sam isao u radnju i na kvarno doznao uvoznika.Mozes da krenes. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam kao što je TS Chopper rekao, otvorio sam novu temu MZ Tuning sa prvim Svakakovim postom i zalepio unutra postove iz Elektrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 nash ubavo batice, bas ubavo MZeice ce da bidne!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nash, to je blizu kraja, šta je još ostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan vujo ostale su samo sitnice,posle struje koju sam inace sam radio ;D (i sto je najvaznije uradio kako treba) i masine koju je pretresao moj dobar prijatelj ovo sto je ostalo je pesma... treba da napravim sediste, nadjem odgovarajuce farove i naravno da ga registrujem... za sada sam zadovoljan kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 23, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16507.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16507.0 Pila i pol. Nadam se da će te služiti makar upola dobro kao Jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da se vozis Joska!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E, brate svaka cast, najlepsa Transalp koju sam video. U zdravlje da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom, zaista lep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan i ode ti sa Mz podforuma ??? hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Joska k'o Boga te molim, pa ko ce da nam (virtuelno) namesta elektriku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 24, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan To sto imam i hondu,jos ne znaci da sam okrenuo ledja mz i jawa motorima Jos uvek imam i jawu,i necu ga ni prodavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i ja uspio složiti svoj stroj. Nakon što ej preko 20 dana bio rastavljen stroj je spreman za vožnju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan I OrOz, šta kažeš, jel da je moj stroj sad najljepši MZ zapadnog Balkana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 24, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! A sad da te sluzi, sluzi, sluzi i sluzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko Nov!!! p.s. Nemas sajlu za Kilometar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Nemas sajlu za Kilometar ? Jok, nikad mi ugrađeni brzinomjer nije radio, a sad sam konačno odlučio i maknuti tu sajlu. Sat držim da ne bude prevelika rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izuzetno izgleda, lepotan. A i ti si za pehar za strpljenje i pedanteriju. Nedostaje mu desni retrovizor, ja sa tim redovno mučim muku. Ti ''originali'' se lako lome iako su dosta pregledni a namenjao sam ih se da im se nezna broj... Sada sam kupio one male, iz Taiwana, ali ih još nisam montirao. Dobro je što imaju zglob ali su mali, suviše nisko ležu i mislim da uopšte ne stoje lepo na MZ-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda Svakak-ova farba mu je odlicno legla! Da si ispolirao masinu bilo bi komplet EKSTRA! P.S.Bravo za odabir boje!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izuzetno izgleda, lepotan. A i ti si za pehar za strpljenje i pedanteriju. Baš ja nisam strpljiv i pedantan. Uslikao sam tako da se ne vide glavni nedostatci A samo da saim imao više živaca moglo se to sve lijepo doraditi. Nedostaje mu desni retrovizor, ja sa tim redovno mučim muku. Ti ''originali'' se lako lome iako su dosta pregledni a namenjao sam ih se da im se nezna broj... Taj desni retrovizor mi samo smeta, bude toliko širok da ne mogu izaći kroz malu kapiju iz dvorišta, pa moram otvarati veliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je stvarno prelepa ali i odradjeno je dobro,vidi se.Da ne ispadne sada da ti svi nalazimo neke nedostatke i kvarimo srecu ali ja sam zapazio da nemas gumene stitnike lanca pa mi nekako cudno izgleda bez toga.Konacno sam i ja krenuo sinoc sa pripremom za farbanje ES-a.Ima dosta korozije pa ce radovi potrajati,a jednog dana kada bude spreman za farbanje ici ce u crnu boju.Meni ipak ona naj bolje stoji starim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 25, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo izgleda masina!(Boja je kao kod moje jawe ) Hvala vam svima na lepim zeljama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 DUKI Pravi dnevnik rada sa fotkama pa da ga po zavrsetku radova okacis ovde...Bas me interesuje kako ce "televizor" da ispadne!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi dobro da imas i stitnik za lanac:) P.S. sada videh da je i duki to primetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...