vujo032 2475 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam nesto malo pogubljen ovih dana. Tak sad videh da ste mi cestitali rodjendan, a svaki dan sam nesto gledao. Mnogo vam hvala svima na cestitkama i lepim zeljama. Na Fejsbuku mi je fotografija za profil sa MZ-om, pa me pita drugar sto nisam promenio i stavio Suzanu. Neka ga MZ-o, ostavio je traga, i zasluzio je to. Jos jednom vam se zahvaljuem, sa malim zakasnjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo032,ja tebi sa 'malim' zakasnjenjem cestitam rodjendan i zelim ti da se jos dugo vozis na dva tocka...model nije vazan,vazno je da se tockovi okrecu ! Inace ja sam se takodje danas malo provozala...Opasno sam se zazelela motora,ma uzivala sam! Ali koliko god da mu dam gas on prede :-* ! Zaljubljena sam u moju pticu!!! Pre cu gladna otici na pumpu i sipati gorivo za jos jedan krug ! Zavisnost od dva tocka,priznajem!!! Ko prizna pola mu se dodaje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Danas bilo na prodaju, na zemunskom bljuvaku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ju,ju,ju Demro.st jesam ja sve pobrkala ko luda pletenje?!? Ti si meni bese rekao da te prijavim za prisivke a ne za skup?? Al sam ja pukla... Izvinjavam se,odmah idem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je, Maki, zbog nedostatka dvotaktola... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek se vec prijavio za prisivke koliko vidim...da je mene cekao ko zna kad bi to bilo...izvinjavam se kolega! ......ako su uopste prisivci bili u pitanju ... Ma ne znam vise ni sta je juce bilo,dani mi prolecu bukvalno! Po ceo dan na faxu a pored jos sto obaveza...veselo,veselo! To je, Maki, zbog nedostatka dvotaktola... ;D ;D ;D Moguce,vrlo moguce! A ko za inat,oko mene sve japanci,nema ni jednog nemca bar malo da gurnem nos...da se prisetim! A i ja se sad izbezobrazila pa i kad vidim nekog da 'purnja' ja po gasu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 1, 2010 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne novine kod mene.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 1, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I posta bio ona MZ ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Vracam onu masinu u zivot,stajala je neko vreme,pa..zamenio cilindar,samo zbog navoja holendera izduvne grane koji je bio pojeden skroz,naravno drugi klip/DDR/ sa karikama,sredjivanje struje,karburatora,ofarbani oklopi,i naravno stravljen nosac kofera,evo kako to izgleda,ovo je gruba verzija,sutra idem po navoj,pa onda srafljenje svega,uh... Cisto da se pohvalim da nesto radim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Deki,nemoj da se naljutis na moj komentar ali za moj ukus mislim da ti je nosac kofera suvise pomeren unazad. Mozda je i do snimka, u svakom slucaju razmisli malo o tezistu.Cini mi se da bi trebao da stoji skroz iznad repa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla,nema ljutnje.Kofer je bio nekad na onom delu de sada stoji crna plocica,i bio je preblizu,bukvalno udaris nogom u njega kad sedas,ovako je na nosacu,koji je u donjem delu usrafljen za sipke od rama,gore ide kroz debelu plastiku i zastitne bolcne,nema mrdanja,inace je poveci,pa i deluje tako,slika i nije nesto...,i nosac je dosta glomazan,ali dobar.Ideja je bila da kofer stoji tako da ne smeta.Uradicu sliku sa boljim pogledom na celu situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,srecan rodjendan,sve najbolje, Uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo,sta mislis,dali je daleko?? Uzivo to izgleda mnogo bolje naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN RODJENDAN, SVE NAJBOLJE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2475 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom svima da se zahvalim, puno, volim i ja vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ali sada je drugom Vuji rodjendan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Deki u pravu si, slika zna da zavara.Naj bitnije je kako tebi odgovara i kako se ponasa u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan rodjendan Vujo,zelim ti uspeha u radu i ogganizaciji i naravno,mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vid stvarno.A on se ućutaooooo (i jede tortu brez nas).Da si živ,zdrav i vazda aktivan.I svuda dobrodošao. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 1, 2010 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je rođendan prošao, bio je 03.01. ali u svakom slučaju hvala na lepim željama. Što se kofera tiče ja neznam dok ne osetim u vožnji ali mi se dopada što između putnika i kofera ostaje mesta za npr. vreću, manju torbu... Ako ne pravi probleme u vožnji onda ovo rešenje može da bude jako korisno. Ja bih ga probao kada sam sam na motoru ali sa pretovarenim koferom. Nosač je konjski i to je sjajno, trpanje do mile volje pa u krivine... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo jbg,obrnuo si datum pa pise ovde na forumu a ti je danas rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva organizacija veselih MZ-dzija. Kako mislite da organizujete medjunarodni skup kada ne mozete da se dogovorite kada je i kome rodjendan.Uveselili ste mi dan.Ako niko nece da prihvati cestirke ja se prijavljujem kao volonter da ih preuzmem, lecke ranije. Moj dan je 19.06. Hvala, unapred. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :D moze cestitke,al da castis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...