Vuja 36 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo prvi put da ispadnem glup zbog Balaševića. Prošli put sam u Temerinu slušao kako se vodi diskusija o ženama iz Vojvodine pa se na kraju zaključilo da su neke najbolje, nisam baš zapamtio koje. Ja se ubio od razmišljanja, analizirao Srem, Banat i Bačku, pa da li je žena iz Bačke Bačvanka ili Bačkulja što sam čuo u Zemunu na pijaci a možda i oba ako se tako Mađarski i Srpski izgovori poklapaju, ko zna... Onda mi kaže Žuža da je reč o nekoj njegovoj pesmi. :D Tu sam pesmu slučajno čuo jedno godinu dana kasnije dok sam taksirao, svirala na radiju u kolima. Nisam je baš dobro čuo jer nisam bio prazan, ''gospođama'' je smetao paor kako peva pa su tražili da ugasim radio. Ja sam naglasio da u mojim kolima ja propisujem pravila pa ako im smeta neka nađu drugi taksi, bar taksista ima 12,000. Međutim prođe mi pesma u raspravi pa i dalje neznam kako se zove. Balašević nije moj muzički izbor ali ako toliko ljudi prati i poznaje neke pesme onda bih voleo da znam šta je to. A i zanima me koje su to žene najbolje u Vojvodini, nisam čuo kraj od rasprave pa i dalje neznam tu životnu istinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je iz Vojvodine ali je prava za ove ledene dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan au,,,,, : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Opasna je, kakav 'leba mesi kad ovako šparta kroz kujnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vuruna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije neka Turbo vuruna? Vidim da je sad to u modi na TV-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 27, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Br'te, ovo vadi ekser dvanaju iz parene bukovine... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam isao na sluzbeni put sa jednim kolegom " cika Tibika " - Madjar, imo jos par godina do penzije i na radiu krene Balaseviceva pesma i taj deo na Madjarskom. Pitam ja kolegu ( da iskoristim priliku ) : Cika Tibika, sta on to prica na madjarskom, a cika tibika meni - ma mani ga - lupa nesto o nekom cvecu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite kako izgleda deo kancelarije mog druga " Zorana " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo druga masina? iz? Ljudi stvarno je hladno ,ja sam se danas vozo,ne ide bas ,smrzli mi se prsti sa dvoje rukavica... Apen ce da odmara malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jeste IZ planeta 4 ( druga masina sa leve strane ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Apen ce da odmara malo A gde ti je "fen"? Jeste IZ planeta 4 ( druga masina sa leve strane ) . A prva s'leva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A cime se bavi drug Zoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na vizit karti sto nam je podelio drumskalisica u Milivi.Mislim da je to taj Zoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim danas idem da pogledam nekog lodtajmera iz pedesetih koliko znam po dosadasnjim informacijama trebalo bi da bude viktorija 250ccm ;D ;D danas kad proverim postavicu par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Apen ce da odmara malo A gde ti je "fen"? Na tavanu,saranili smo ga ;D Mozda ga jednom i popravim,pa opet odemo sa njim na neki susret, do Grocke smo putovali 8 sati,nekih 120-130km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A prva s'leva? DKW , al nije model za onaj tvoj DKW sto si uzeo . Pogledaj na vizit karti sto nam je podelio drumskalisica u Milivi.Mislim da je to taj Zoran. To je taj Zoran . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zoran radi u riznici. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od kad inace te masine stoje tu,ja sam bio vise puta ali izgleda toliko visoko nisam gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da nisi pio rakiju na tom mestu,da si navrco casicu video bi sigurno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jesu kompetne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da nisi pio rakiju na tom mestu,da si navrco casicu video bi sigurno ;D Jbg,nemaju svi onako dobru rakiju,najbolja je iz aluminijuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan jesu kompetne.... Pa da kazemo da su to samo " Exponati " , na oko su kompletne, ali samo spolja. Unutra je sve prazno. To su samo blokovi, lepo ispolirani i sluze za ukras. I ovako su dovoljno teski, jos da su unutra radilice i menjaci - srusio bi se taj viseci deo sa zida ( i ovako smo stavili tri put vecu kolicinu tipli i srafova da bi to sve izdrzalo ) ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih zovem "vaz`e". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Posto je malo veci sneg i ne moze ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...