makipn96 12 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala.., Sipano novo ulje, menjac radi odlicno, ali javlja se drugi problem, nedavno sam uzeo motor etz 251, cini mi se da mnogo prenosi vibracije, pogotovo kad radi na ler u mestu, vibracije su tolike da se tresu retrovizori, zadnji blatobran, manzetne na viljusci, gotovo sve, proverio sam nosac motora ispod rezervara ok je nova je guma, ne znam odakle mogu da nastaju vibracije tolike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 18, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan MZ 250 / 251u principu ima vibracije jer je jednocilindraš i najviše se osećaju baš na leru, tako da je to normalno za njega. E sad ako se baš puno trese, možda probati da se malo finije ušteluje karburator i palenje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Da, dosta se osecaju, cak i tokom voznje, proverio sam gornji nosac motora, dobar je, guma je nova, probao sam da pomeram masinu gore dole dok je skinut gornji nosac, lepo se pomera, ostaje da vidim da dostelujem mada sta znam lepo ide, vuze extra, i na leru radi okruglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne smeta toliko ne bi ja tu nista diraoSent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, makipn96 je napisao: Da, dosta se osecaju, cak i tokom voznje, proverio sam gornji nosac motora, dobar je, guma je nova, probao sam da pomeram masinu gore dole dok je skinut gornji nosac, lepo se pomera, ostaje da vidim da dostelujem mada sta znam lepo ide, vuze extra, i na leru radi okruglo zaboravio sam da kazem da se desava jos prilikom paljenja desava se da vrati kurblu, cak me i noga zaboli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano Mart 29, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan MZejaši...treba mi jedna info. Nije vredno nove teme, zato ovde pitanje. Molim za informaciju kojeg je navoja, smera i koraka apciger za zamajac? Za Tomos npr. 26x1.5 desni...muški (uvija se u...) Za MZ ide na spoljni navoj Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 29, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš za radapciger za skidanje kvačila, on je M 24 x 1,5 - desni navoj - normalan u smeru kazaljke na satu . Evo, imaš ovde u radioničkom upustvu na 115 strani i sliku i mere celog radapcigera : https://lazic.info/josip/manuali/mz/ETZ250IFAHrv/ETZ250IFAHrv.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano Mart 29, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ah...prečnik je dobar, korak mi ne odgovara. Zato mi je verovatno i preporučeno kao potencijalno rešenje za nešto što me muči. Najlepše zahvaljujem na brzom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 4, 2019 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=rU6zHyfMv2s 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMladen987 1 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se gde mogu kupiti one gume na rezervoaru,jedna mi nedostaje na MZ TS 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da objavim,u subotu beše kod opštine Zvezdara BGD, aprilski skup fića te se videh sa Šumijem i Adrejom.Malo se družismo,popričasmo kad već nema okupljanja oko MZ manifestacija.Toliko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Maj 13, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa glavnim kocionim cilindrom na mz-u 251, nedavno sam kupio ovaj motor, vlasnik od koga sam kupio mi je rekao da je probao da remontuje, izmenjao je manzetne i klip, ali ulje i dalje curi, pitanje je: da li moze da se umesto gumice/manzetne stavi semering, sta vi mislite? hvala unapred..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Može i postoji, samo se teže nalazi. Vidi sa članom Jigoro Cano, on bi trebalo da ga ima. Samo pre montaže očisti dobro osovinicu koja ide kroz njega, jer džaba ti nov semering ako na osovini ima oštećenja il nečeg drugog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Cuveni MZ. Opste popularan bio u SFRJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kalendar za iducu god ( Nemačka Holandija ) : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Decembar 25, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze kako i da li mogu da proverim da li je radilica dobra, u ovom slucaju imam dva rasturena agregata od mz 175/2, i hteo bi da odaberem bolju radilicu i da sklopim jedan dobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 24, 2020 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko sraf ler gasa sa oprugom za mz 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 24, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemam. Vidi sa Jigoro Cano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo li da pijemo kafu/pivo/rakiju/šta god, kad još malo otopli? Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi , red bi bio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Januar 29, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nema praćenja već spiska za jedno druženje kao što smo to nekad radiliMalo da se ljudi vide i upoznaju uživo(lepše je)Pogledajte slike na forumu sa naših okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 29, 2020 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, evo i spisak: 1. Vuja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ok, evo i spisak: 1. Vuja 2. Lale ( drumskalisica ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...