zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno... http://www.die-motorradgarage.de/garage_fr.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , ali bi bar akumulator trebalo skinuti (po hladnom vremenu) , a mozda i proveravati jacinu anti-friza . Lepse mi to u garazi ili radionici u kojoj se bar od vodova (grejanja) toplije oseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Jigoro - om, al za one koji nemaju garažu i ovo nije loše. Mada su ga mogli i malo bolje napraviti - da se gornji deo stepenasto spušta od zida pa na ovamo, a ne prema zidu, pa još da se zid navlaži i svi problemi što idu uz to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E bre,Jigoro.Tebi je hladno u toj garaži kada ti se antifriz smrz`o. Pa ko bi normalan uz garažu pravio ovako nešto.To je za ljude koji nemaju šanse u kraju da bezbedno drže motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E bre,Jigoro.Tebi je hladno u toj garaži kada ti se antifriz smrz`o. Pa ko bi normalan uz garažu pravio ovako nešto.To je za ljude koji nemaju šanse u kraju da bezbedno drže motor. Sve si pobrko ! Jigorov post se odnosio na ovaj metalni montažno - demontažni sanduk ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na prilog sa sanduk-garaža za motor sam se nadovezao...šaljivo sam rekao da mu se smrznuo antifriz ali u glavi kada je odgovorio onako...i bre Lijo... Većina mojih drugara muku muči sa držanjem vozila u gradu.Malo garaža i obično su daleko te bi ovakva skalamerija dobro došla mnogima mada je sada i to problem, kada bi sanduk namontirao negde već bi se našli komunalni higijeničari da kenjaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan , nekada sam i ja stanovao po zgradama i drzao motore po kotlarnicama , biciklanama , hodnicima . Ali sam drazao i kod drugara udaljenog 5 km od stana . Pa sam sebi ugodio i obezbedio toplo mesto za motor. komentarisao sam da moze i u onoj limenoj kutiji , da , ali je lepse u toplome , a onda i ne razmisljati - skidati akumulator , proveravati iz tih razloga anti-friz . Mozda mi se i smrzne negde anti-friz , sto kaze g.zverinjak , ali ne i u srcu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mržnjenje ,ohne antifriz. Vozi miškoooo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam gde da držim motor jer mi Honda kad nisam na putu stoji kod Bokilica a Crnac je uvek tu, napolju. Plastificiran. U najlonima je a na njima je sada sneg. Da imam takvu "garažu" držao bih Hondu kod sebe pa bih je možda nekad i vozio... I mislim da je u Beogradu takva "garaža" potrebna mnogima jer je grad veliki a retko gde može da se nađe mesto za parkiranje čak i na periferiji. Ovako zatvoren, motor je zaštićen od zle klime koja ga uništava. Zaštićen je od čačkanja, jahanja, navrtanja gasa, divljanja i omalovažavanja... Dakle, ideja jeste dobra ali onda dolazimo do najbitnijeg: cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cena na upit, ako te ne mrzi pošalji zahtev. Preise auf Anfrage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 30, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo dopada : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 31, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da bi ta plastična mogla da bude jeftinija ali za naše prilike to je veliki luksuz: http://www.bikebox24.eu/shop/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 31, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jeste skupa, al mislim da bi se to moglo napraviti - po sistemu " sam svoj majstor " za mnogo manje novaca ! Ajd sad ljudi, zabavljajte se, svima želim dobro zdravlje, sreću i sve najbolje u novoj 2015 godini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 1, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na 2014 koja je iza nas: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 1, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Срећна вам свима Нова 2015. година! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 1, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan PRATIM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 1, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Daću ti ja "pratim" . U garažu,završavaj MZ-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ti ces da mu kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 2, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan I srecna vam Nova Godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 2, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina,puno zdravlja i bezbednih kilometara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 2, 2015 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova , mz jaši i mz jašice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo qrčenja...šta ću kad volim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vežbam da jedne zime i ja odem ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 4, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo qrčenja...šta ću kad volim.. i ja sam u sredu malo vozikao po kraju... bice i po koja fotografija kao dokaz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo qrčenja...šta ću kad volim.. i ja sam u sredu malo vozikao po kraju... bice i po koja fotografija kao dokaz.. Ma ne treba nama dokaz. Verujemo ti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...