Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 2, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, samo teraj! Voleo bih da mi svako ko naleti na neki konkurs za fotografiju posalje link? Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo škljocaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 2, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Samo škljocaj ! Skljocam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja momci samo da se javim stigoh juce sa odmora iz Grcke bilo sve ekstra ali nije mi jasno da onolika zemlja a nigde ni jedan MZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na to pitanje rekli da ih je bilo ranije ali nikad u tom broju kao u Istočnoj Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da ih je bilo u Grckoj , nego ih je bas , bas bilo ! ALI , kada sam bio u jednoj prodavnici delova (MZ-a) u Solunu , malo uzbrdo u odnosu na bus stanicu , video sam cene primerene , ili jednake sa japanskim motociklima . Takodje imao sam i klijenta iz Grcke , studira kod nas , koji je takdje potvrdio visestruko isplativo snabdevanje kod nas u odnosu na njegovu domovinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Produzena danas registracija mom TS-u, sve ukupno izaslo oko 5200 Na zalost, verovanto cu morati da ga dam u oglase ali vise informacija kad budem konacno resio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 7, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ilustracija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li se ko ? I gde ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice bio sam zadovoljan sa etz150 gde su isli drugari sa 250 - kama tu sam bio i ja.ETZ 250 se pokazao kada su u pitanju voznje sa mnogo vecim i jacim masinama. Juce sam se vratio iz Kosovske Mitrovice,uspevao sam da se vozim u grupi iako je to bio jedini MZ ! Ozna - sve dozna : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo covek da nam bar neko osvetla obraz Da li je neko otisao u Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Na Tasosu sam i rado bih se vozio. Iznajmljuju se najvise skuteri pa se radije ne penjem na to. Sedaju po dvoje, troje, tovare... a nikakvi vozaci ti turisti. Stavio jedan zenu i dete na najmanji skuter i pao. Hvala Bogu pa je dete dobro, i on magarac dobro prosao ali se jadna zena posteno olupala. Grci odmah policijom ogradili mesto udesa, dosla hitna pomoc a vidim kako policajcu nije jasno zasto je covek svoju malu porodicu stavio na najgori skuter i obarao po krivinama. Zasto, zbog cega, sta ga je na to nateralo? A on bre budala, eto zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E moj brate u tudjini, ceo svet je pun budala. Ako rentaš, rentaj "papakija", to je bliže motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 17, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/MZ-elektro-instalacija-ETZ-250-251-301--6926367-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovakav primerak mz-a iz 2001 godine cijeni se 900 evra . http://www.pik.ba/artikal/4141402/mz-251-etz/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E Vujo, de si na Tassosu? Ja svake godine tamo sem ove, znam ga u dzep, predivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Potosu sam mada tu samo spavamo a obilazimo sva mesta za ronjenje na ostrvu. Predivno je a Grci su divan narod, bas se osecam kao kod kuce. Ovo je druga godina za redom kako smo ovde a kao da smo 20: svi nas znaju, nastavljamo price od prosle godine, ljudi se javljaju na ulici, daju nam popuste na sve zivo iako uopste nismo trazili... Za razliku od prosle godine ovde je navise nasih mada imucnijih ljudi, dosta je Rumuna sa novim i dobrim kolima tako da je moj auto verovatno najgori krs ovde. I Grke je pogodila kriza, naravno voze nova kola ali manje klase. Ranije su to bili automobili srednje klase ali novog Fice ima skoro kao u Bgd, bas ga vole. I duhoviti su, napisu na radnji za girose: ko nece da plati moze da pere sudove. Pa u razgovoru kazu: jebes engleski, jel znas ti Srpski? Divan bratski narod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Jul 21, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno. Ja pravim svaki dan ceo krug ( 100km), a baza mi u Limenasu. Idi na mermernu plazu obavezno. Moja omiljena Psiliamos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam Ovenom iz Rumunije i kaze mi da Davor "quasaar ide u avgustu u Rumuniju kako da kontaktiram coveka da li ima neko broj treba mi usluga da mi donese jedno paljenje iz Rumunije od Ovena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ovde na forumu, quasaar mu je nick, a mogu i ja da ga pitam ( samo da nađem njegov br. telefona ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Lale ako nadjes broj ili ga pitaj ili ni prosledi broj pa cu ga ja pitati ako covek uopste ide u rumuniju ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će sve ljudi da jedu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš ispratio priču o Rumuniji na najbolji način. Idem 1. za Bukurešt ali sam uskraćem za mesto u prtljagu jer nosim stvari za mesec dana. A paljenje treba i meni samo nemam ideju gde da tražim a nisam siguran ni kako ću proći sa vremenom jer u Bukureštu vadim vizu za Moldaviju pa mi sve od njih zavisi a po obećanjima viza može da bude gotova za dva dana, tačno koliko sam tamo. Po planu trebalo je da odem u Bukurešt po vizu pa na Skup ali kako niko nije bio voljan da ide za Rumuniju odlučio sam da je pametnije da prišredim pare a vizu izvadim "u hodu" kad već prolazim tuda. Nažalost vizu do sada nisam izvadio, na Skupu nisam bio a o parama i da ne pričam... No, sada je tako kako je. Šta mogu da uradim iz Bukurešta? Zna li neko nešto o prodavcima? Možda bih mogao da kupim pa pošaljem poštom ili tako nešto, nemam poima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ja sam sve dogovorio sa Ovenom i on je uzeo paljenje samo treba da ga neko donese ili da mi ga on posalje treba da ga imamo do prvog septembra da ga namestimo imamo trku 1septembar Vrsac a 7 Batajnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 27, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... jer u Bukureštu vadim vizu za Moldaviju ... Ah te Moldavke ... c c c Vujo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...