zverinjak 403 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ili se samo plase tih, pomenutih ćelavih.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad izgleda da zene vise nisu u modi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nebi da menjam, navikao sam se te me se ne ticu te novotarije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dos'o Deda Mraz...ho-ho-ho :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto mi trazimo su MZene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je našao-našao.Ove sadasnje ženske traže ovakve motore.Napomena, ako neko hoce da mi kupi poklon za novu godinu, nikako nemojte ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko od vas mozda sliku onog sportskog upravljaca (kormana) i kako to stoji na MZ-u? i koliko kosta nov? (ako ima da se kupi) i takodje me zanima da li neko ima retrovizore sa slike http://www.google.rs/imgres?q=cafe+racer+handlebars&hl=sr&sa=X&biw=1397&bih=774&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=onD4PSUShiP4fM:&imgrefurl=http://www.returnofthecaferacers.com/2007/08/w650-cafe-racer-parts-list-stage-1.html&docid=8lT98nY3GO5gfM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_hKkYZ9GWzKA/RrCPePcSY2I/AAAAAAAAAGE/w6X4G1nZDAo/s400/clubman_mirrors.jpg&w=400&h=326&ei=P6XnTu-iMcHP4QS0hZHlCA&zoom=1 , imam da ponudim u zamenu originalne retrovizore od honde hornet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imao je taj sportski volan na zutom TS-u(cini mi se) sto su slovenci dolazili prosle godine, potrazi u trmu sa MZ skupovima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko od vas mozda sliku onog sportskog upravljaca (kormana) i kako to stoji na MZ-u? i koliko kosta nov? (ako ima da se kupi) i takodje me zanima da li neko ima retrovizore sa slike http://www.google.rs...S0hZHlCA&zoom=1 , imam da ponudim u zamenu originalne retrovizore od honde hornet... U ovoj temi na strani 334 imaš slike pa pogledaj (zapostavio si MZ Svet ).Napravljeno od punog gvožđa a rupe po meri štapova, ako te interesuje javi se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci originalni ste, kao i prica o devojkama.Cesto otvaram MZ Svet,odavno nemam MZ,ali ipak to ostaje motor moje mladosti, i rado bih ga posedovao,samo ih nema vise ovde. Jos mnogo srecnih kilometara sa MZ-ma ,pratim i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Djenka zainteresovan sam! Mozes li samo da slikas ako su skinute sa motora? Kako se montiraju? pusti mi cenu na PP... daleko od toga da sam zapostavio MZ Svet, zauzet sam jednim MZ projektom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mic@: To sto vise nemas MZ-ja ne znaci da ne mozes da ucestvujes na forumu.Dovoljno je sto si ga barem jednom imao i ti si obelezen za ceo bajkerski zivot.Šta se radi u Makedoniji??? Nash@: Nisi valjda toliko zauzet da nemas vremena da u par recii fotki nam objasnis sta radis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci originalni ste, kao i prica o devojkama.Cesto otvaram MZ Svet,odavno nemam MZ,ali ipak to ostaje motor moje mladosti, i rado bih ga posedovao,samo ih nema vise ovde. Jos mnogo srecnih kilometara sa MZ-ma ,pratim i dalje. Dođi ti na Skup radi unutrašnjeg podmazivanja i dezinfekcije. Posle tretmana nijedna te bolest neće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Nash@: Nisi valjda toliko zauzet da nemas vremena da u par recii fotki nam objasnis sta radis??? jos nisam nista konkretno uradio da bih slikao...jos uvek prikupljam ideje i delove ( duga je zima), a pravim neku mesavinu CafeRacer-a i classic MZ-a pa se malo brinem kako ce to sve da izgleda... postavicu novu temu kad bude sve gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 14, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kad je ono bilo reci o devojkama (zenama) , nisam se ukljucio na vreme . Tek da kazem , sta je to koincidencija : Ime moje drage (supruge) pocinje slovom M a opet moje , slovom Z ! Tako da eto , kada su jos davno klinci iz ulice , na nasoj satelitskoj anteni videli pola metra znak MZ rekli : " A TO JE TETA "M" i CIKA "Z" ! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci originalni ste, kao i prica o devojkama.Cesto otvaram MZ Svet,odavno nemam MZ,ali ipak to ostaje motor moje mladosti, i rado bih ga posedovao,samo ih nema vise ovde. Jos mnogo srecnih kilometara sa MZ-ma ,pratim i dalje. Dođi ti na Skup radi unutrašnjeg podmazivanja i dezinfekcije. Posle tretmana nijedna te bolest neće. Odlicna ideja,samo pisite gde i kada,dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prati forum, obicno krajem maja bude okupljanje ali pre toga vodimo dugotrajne i opsezne dogovore koji traju par meseci. Imas izvestaje sa svakog okupljanja te ako pregledas imaces predstavu kako nam je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Djenka zainteresovan sam! Mozes li samo da slikas ako su skinute sa motora? Kako se montiraju? pusti mi cenu na PP... daleko od toga da sam zapostavio MZ Svet, zauzet sam jednim MZ projektom... Evi skinute ručice, motiraju se lako.Ako idu ispod trougla,onda skineš trougao, natakneš ručicu na štap, pa isto tako i drugu, vratiš trougao, podesiš i stegneš ključem KB 13,a ako ti je trougao razbušen pa štapovi štrče iznad trougla onda je montaža još lakša. A cena.... pa osim poštarine koju ćeš platiti moraćeš da daš dva piva, jedno za mene i drugo za drugara koji je sebi dodelio nick Gong (inače on je vlasnik ručica), naravno, poštarinu plaćaš odmah po prijemu, a pivo......pa bilo bi dobro kad bi se pojavio na predstojećem MZ skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam fotke,lepo drustvo,a onaj pozdrav kod vodopada u Jasenovo je najbolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Đenka poslao sam ti adresu na PP... hvala ti puno, vidimo se na skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam fotke,lepo drustvo,a onaj pozdrav kod vodopada u Jasenovo je najbolji. Ja sam prvi ili ti bolje, moj pozdrav je prvi sa leve strane ...ostali akteri su nasi drugari iz Slovenije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Đenka poslao sam ti adresu na PP... hvala ti puno, vidimo se na skupu... PS. ne moras da skidas trougao samo izvuces stapove za 2-3 cm iz gornjeg trougla i montiras.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan to sam i mislio da uradim... opet, imam jos jedan trougao pa mozda ga razbusim da spustim malo prednji kraj... koliko je to pametno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...