Vuja 35 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisi svratio, mi te cekali.....`ebiga. nisam bio u stanju Bio je kod izvesne gospojice do kasnih večernji sati, došao je i legli smo oko 3.30. No, gospojica se probudila jako rano i odmah se javila. Predpostavio sam da je muči jak svrab jer nam je Šumi odleteo kao vihor da se nađe u nevolji bespomoćnoj devojci. Popio sam kafu sa Bokilicem, spavao a kada sam ponovo video Šumija bio je vidljivo umoran. Neka kaže ko šta hoće, patkovanje je težak posao jer je alat nosio sa sobom. Promukao je, bez glasa je ostao. Ko mene nije jeo sladoled ali šta je tamo lizao... Ama ne ide to ljudi tako, zimsko je vreme, kad na dva zraka sunca odmah skoči nije ni čudo što je glas izgubio pa se nikom nije javio. To što je ovde prespavao kao da nije jer se tamo nije vadio iz kanala. I ulja mu je nestalo ali neka, važno je da je sve išlo podmazano, onako kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisi svratio, mi te cekali.....`ebiga. ma u nedelju mi pukla guma.. I meni sa onom plavom, zato sam sa onakvom facom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Shumi, ja te zvao u nedelju popodne po dogovoru ali izgleda da ti je potrosila i bateriju u mobilnom Kojim putem si izasao iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Shumi, ja te zvao u nedelju popodne po dogovoru ali izgleda da ti je potrosila i bateriju u mobilnom Kojim putem si izasao iz Beograda? Za Obrenovac... posle za Valjevo nekim okolnim putem 70km nigde auta... Evo za sve kako je izgledala rupica.. Lord drzi gumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Rupice,kanali,penetracije,upale....sta sve covek za 2 dana prezivi,strasno! U tvojim godinama i ja sam bio vaginalni speleolog , :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moram da zapamtim ovaj dan, to je on, 16 mart 2011 dan kada sam razbio zadnji zmigavac na nekom novom golfu i to jest moj prvi sudar sa motorom, bas gadna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Je**s zmigavac, bitno da si ti OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan nego hteo bih da nademo neko ime za moj motor dajte neke predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj motor vec ima ime, moze da dobije samo nadimak a to ne moze tako kako si ti zamislio. Nadimak mora da se zasluzi,kad se to desi vec ces sam znati koji nadimak je zasluzio a mi ce mo da pozdravimo odluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje: Kada otvaram slike,slika mi je ogromna i nemogu da je vidim celu na ekranu. Kako da je smanjim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje: Kada otvaram slike,slika mi je ogromna i nemogu da je vidim celu na ekranu. Kako da je smanjim? kliknes na save, i on ti otvori sliku na novij kartici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan E bas vam tenkju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje: Kada otvaram slike,slika mi je ogromna i nemogu da je vidim celu na ekranu. Kako da je smanjim? Nikako. Verovatno si primetio da su neke slike vece, neke manje. To sve zavisi kako ih postavi onaj ko ih stavi. Trebalo bi pre postavljanja da smanje slike na 800 * 600 piksela. Il ovo sto Sumi kaze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Je**s zmigavac, bitno da si ti OK... da, nije lose, mala ogrebotina od kurble ali procice. i to sve zbog velikog trenja, otpustio mi mi se sraf od sibera i sta ce fals vazduh kreno motor u auto jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje: Kada otvaram slike,slika mi je ogromna i nemogu da je vidim celu na ekranu. Kako da je smanjim? Nikako. Verovatno si primetio da su neke slike vece, neke manje. To sve zavisi kako ih postavi onaj ko ih stavi. Trebalo bi pre postavljanja da smanje slike na 800 * 600 piksela. Il ovo sto Sumi kaze . Najlaske je ici na "wiew" pa na opciju "fit to width". AKo koristite "operu" imate precicu u donjem desnom uglu ili na Ctrl+F11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan MZ Racing: http://www.motogp.com/en/news/2010/Anthony+West+on+MZ+bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 19, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo jedan vremenski period pa da objavim i zasto.Naime cerka mi se udala odnosno pobegla kako se to kaze 4. februara tako da mi nije bilo nidocega.Posto sam se sada malo stabilizovao evo me opet.Pratio sam forum svremena na vreme ali nisam aktivno ucestvovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nek joj je sa srecom, a i tebi sa zetom . Jel zet vozi neki motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 19, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ima pucha 50 cm ali prija voli da se vozi a cak ima i kozno odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ima pucha 50 cm ali prija voli da se vozi a cak ima i kozno odelo To mu je " Olaksavajuca okolnost " - bice nesto od njega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo jedan vremenski period pa da objavim i zasto.Naime cerka mi se udala odnosno pobegla kako se to kaze 4. februara tako da mi nije bilo nidocega.Posto sam se sada malo stabilizovao evo me opet.Pratio sam forum svremena na vreme ali nisam aktivno ucestvovao. ...tvoje je da savetujes i uvek da pomognes kad' god mozes-nerviranjem nista neces da postignes! Sto kazu u Petlovcu: "More, sve ce bidne po poslom...!" Neka je sa srecom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bre Miso vozis se sam,bio si i u Petlovcu a nisi zvao Kataklinger, cestitam ti Vazno je da je njima dobro a ti se prilagodi, tastu na motor pa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. A njima zelim puno sloge ,ljubavi i da da Bog naslednika! A evo da se pohvalim sa cim sam sebe danas pocastio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...