Alexa90 11582 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, ja sam ovaj kofer dobio uz Beverly 125cm3 pre 4 godine, medjutim nikada ga nisam nakacio na skuter, skuter sam prodao davno ali kofer je ostao zaboravljen u podrumu. Nasao sam ga slucajno dok sam sredjivao podrum, oprao, izribao i evo stavljam ga u oglas jer nemam sta sa njim da radim, Beverly vise nemam. CENA - DOGOVOR (pojma nemam koliko vredi) Sasa, 064 321 0 321 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A sta da covek radi sa jednim koferom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A sta da covek radi sa jednim koferom? Slazem se, ja bi mozda uzeo da imas 2. Ne mogu ni da zamislim kako izgleda beverly sa jednim... Opet mozda je neko pao i slomio jedan pa mu treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda zatreba nekom, ja sam tražio drugi da kupim ali nisam našao kad mi je trebao. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...