Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, prodaje se oprema. Protektori su zglobni, neka marka, nemam pojma, kupljeni polovni prosle godine u julu, a motor sam prodao u avgustu, tako da ih nisam ni koristio. Obe kacige su marke VCAN i relativno su nove, tj malo su nosene. Bela kaciga je velicine L (59-60), crvena kaciga je velicine S (55-56). Obe kacige imaju ogrebotinice koje su prikazane na slikama. Na beloj kacigi ogrebotinica je nastala tako sto je metalni deo kopce udario u kacigu, a crvenu sam jednom polozio u kofer pa se malo ogrebala. Gladijator, kupljen polovan pre 3 godine, nosen 2-3 puta, velicina XL, ali realno za osobu 180cm-185cm i nekih 80-85kg, mada ja stanem i sa 90kg, nije problem. Cene: 1. Protektori - 1000din 2. Bela kaciga - 3000din 3. Crvena kaciga - 3000din 4. Gladijator - 3000din 066/90-40-300 Zile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jos slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A gde je slika gladijatora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, pa ja je vidim, poslednje 2 fotke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Matori aj mi sacuvaj protektore. Zovem te sutra da ih probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Protektori su rezervisani za sutra ujutru za kolegu sa foruma, pa ako ih covek ne kupi rezervisani su za kolegu Sharbu! EDIT: rezervisani su protektori, bela kaciga i gladijator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa belom kacigom? Mogu ja sledeci da se upisem za probu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za belu kacigu ima 3 potencijalna kupca. sutra posle podne cemo tacno znati da li je neko postao ponosni vlasnik Boro je 4 kandidat za pobu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za belu kacigu ima 3 potencijalna kupca. sutra posle podne cemo tacno znati da li je neko postao ponosni vlasnik Boro je 4 kandidat za pobu Moras da organizujes neki kasting, pa kome najbolje stoji, taj je kupuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se ja upišem za gladijator. Zovem te sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike gladijatora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, kad se samo setim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Crvena kaciga je otisla CoLiBrI-jevoj lepsoj polovini, u zdravlju da je nosi Bela kaciga, gladijator i protektori za kolena su otisli exman-u, tj njegovom prijatelju. Ukoliko njemu ne bude odgovarala kaciga, bice ponovo aktuelna, znacu do kraja dana. Hvala svima na interesovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Crvena kaciga je otisla CoLiBrI-jevoj lepsoj polovini, u zdravlju da je nosi Bela kaciga, gladijator i protektori za kolena su otisli exman-u, tj njegovom prijatelju. Ukoliko njemu ne bude odgovarala kaciga, bice ponovo aktuelna, znacu do kraja dana. Hvala svima na interesovanju Nazalost,proba kacige se odlaze za sutra (drugar je van Bgd). Da ne gnjavimo Zileta, ako bude pretekla, javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Doooobro su se nasmejale kad sam pokazao vikinga na motoru. Srecno sa prodajom,stavi jos neku sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da iskopam jos neku sa tog slikanja Pozdravi sve tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da iskopam jos neku sa tog slikanja Pozdravi sve tamo zile sta bi za belu kacigu...nisi me zvao onda kad smo se razisli,ja reko prodao si? jel aktuelno jos? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1174 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolega exman je uzeo belu kacigu za svog prijatelja, pa da vidi da li mu odgovara. Nadam se da mu odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan daj boze da mu ne odgovara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...