bojanh 142 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Graficka MSI HD3850 OC verzija PCI-E 256mb 256bit dual slot hladjenje. Prvi vlasnik. Kutija i sve ostalo zagubljeno,nemam nikakve dodatke,samo graficka. Cena 30e. Ram memorija 1gb ddr2,nemam pojma ni koja marka ni koja brzina,mislim da je 800mhz 99%...ako nekog bas bude interesovalo,izvadicu i provericu...mada to i nije bitno,bitna je samo kolicina Cena 10e. Saljem Post Expressom ili AKS-om. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ram memorija je ipak na 667mhz,proizvodjac ne pise koji je,nova cena 800 dinara. Nova cena za graficku 3000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Memorija se sutra salje. Dodao bih jos ovo: -LED migavci,novi,samo probani,cena 800 dinara za par...imam samo 1 par,meni ne odgovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Memorija prodata,ovo ostalo aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...