Wolf83 0 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Honda CB750 Sevenfifty Nighthawk Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Naime,buduci da sam nov clan foruma te samim tim ne znam vas jos ,ali budem vas upoznao vremenom,molio bih vas da mi malo pripomognete. Da li neko zna za neki servis ili dobrog majstora u BiH ili u HR(u blizini Bos.Gradiske) kojem bi mogao odvesti svoju hondicu na hmmm pa recimo maaaaalo veci servis. Naime,zeleo bih uraditi servis viljuski,diname(izvuce akumulator kao nenormalan,ne puni struju),te dok je motor rastavljen,da lepo i ja ucestvujem u tome i zamenim sve moguce zice i stvari koje se trebaju menjati. Ja sam kao osoba oduzet od mehanike ,a iskreno i nema mi ko pokazati a malo me prpa da sam oko toga cackam te nemam ni alat za takve stvari.Znaci rad sam naruciti delove koliko sutra ,tj semeringe i novi lanac ,a sve ostalo da vidim sa covekom,pa lepo dok je jos zima da motor komplet rastavimo i sve nanovo sastavim,te sve i jedan saraf da lepo ocistim i utusim u vd-u, Eto toliko,pa ako neko zna nekoga ko bi bio rad da me trpi nekih 5 do 10 dana i ako imate otprilike ideju koliko bi me to planinarenje kostalo bio bih vam jako zahvalan (u vidu pecenja i piva naravno,i malo jacka-a ) na pomoci. Unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...