mokl 90 Napisano Mart 13, 2013 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 13, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fotke za NG! sjajne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu I volji da sve to podelis sa Nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 8, 2013 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis! Dugo nisam ovako uzivao Kada ce iduci Bilo bi sjajno ako bi mogao da napises nesto o troskovima putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano Maj 10, 2013 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis,fotke jos bolje. Voleo bih i ja da znam koliko para treba za ovakav obilazak a vidim da ste bili stedljivi na sve nacine. svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 10, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan super putopis Ako ti nije teško stavi sliku google maps sa rutom kuda ste sve prolazili kroz Maroko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, odlicne fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan super putopis Ako ti nije teško stavi sliku google maps sa rutom kuda ste sve prolazili kroz Maroko. Evo mape, onako , ugrubo, nadam se da funcionise link http://goo.gl/maps/KnBYW super putopis Super putopis,fotke jos bolje. Voleo bih i ja da znam koliko para treba za ovakav obilazak a vidim da ste bili stedljivi na sve nacine. svaka cast Potrosili smo negde oko 800e, mozda nesto manje, ne mogu se tacno ni setiti,po osobi naravno. To ukljucuje sve karte, hranu,pice, prenocista, rent a car, ma bukvalno sve. Nismo bas stedeli na svemu, npr. nismo morali uzimati auto, na to smo dali oko 20e na dan, plus gorivo koje je oko 1.2e(mada ono cudo trosi ko upaljac), ali bez toga nista ne bi ni videli, ni slikali. Gledali smo i motore da uzmemo, ali to je vec bilo preskupo. Takodje, iz Milana smo planirali vozom, jer ja imam besplatnu voznu kartu za celu Evropu, ali zbog gomile presedanja, nesigurnog vremena dolaska, odlucismo se na avion, koji buraza izadje mnogo jeftinije nego vozom, mada je najvaznije bilo sto je on morao za Novi Sad zbog faksa i doktorskih. U principu, moglo je i jeftinije da smo na vreme planirali, uzimali koji mesec ranije avionske karte i rezervisali smestaj unapred, ali kako je u planu bio Tunis motorom, ovo je ispala kao dostojna zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Oroku u Maroku, a i mi sa njim... Šta reći... SVAKA ČAST MAJSTORE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...